תיאור האירוע: מזונות על - Super Food

"אוכל בעבורי הנו חיבור של טעמים, מרקמים וצבעים. בכדי לחבר את כל היתרונות ולתרגמם לתזונה נכונה, נדרשת יכולת טכנית גבוהה והבנה עמוקה על חומר הגלם שבו משתמשים. בעייני, כל ארוחה צריכה להיות טעימה, צבעונית ומזינה".

שף אבישי בדור, בעל ניסיון רב בתחום הקולינארי . סיים לימודי בישול באיטליה. בישל במסעדות כמו “הרברט סמואל”, “טאפס אחד העם”, “פיצ'רוי” ו-“קלמטה” , ניהל שלוש שנים את מטבחי הרשת "קפנטו" . מזה שנתיים משמש כשף התפעולי של “מאסטר שף” ו-“בייקאוף ישראל” וכמו כן יועץ קולינארי לברים ומסעדות בתל אביב.

בסדנת הסופר פוד אבישי יחשוף אתכם אל תפריט בריא ומגוון שיכלול מרכיבים וחומרי גלם עשירים, ייחודיים וצבעוניים. וכמו כן דגשים על בישול נכון ופשוט להכנה.

מהם "מזונות על"?

מזונות עשירים בנוגדי חמצון, וויטמינים ומינרלים המחזקים את מערכת החיסון והגוף ונותנים בוסט של אנרגיה למהלך היום.

מדוע זה טוב לנו?

כתוצאה מאכילת ‘מזונות-על’, יש לכם יותר אנרגיה, אתם ערניים וחיוניים יותר, המח שלכם מתפקד טוב יותר, יש לכם כושר המצאה ויצירתיות בתפקוד גבוה יותר, הרעיונות שלכם עולים מהר יותר והשנינות שלכם מתחדדת.

המזון הנו בעל תכונות בלתי רגילות של ויטמינים, מינרלים רב סוכריים, חומצות אמינו(חלבונים) והכל מבוסס מן הטבע חי/צומח.

על מה הסדנה \תוכן הסדנה?

הסדנה מתבססת ומתמקדת בשימוש בחומרי גלם איכותיים, ססגוניים ומעניינים המרכיבים תפריט אוכל בריא ומלא בוויטמינים.
בסדנה נלמד על מזונות שונים, חיבור נכון של טעמים, שדרוג התפריט היומי והתרומה הפוטנציאלית שלו לבריאותנו.

מרצה אורח:

במהלך הסדנה יכנס אור עידן, נטורופת מוסמך ויסביר על היתרונות התזונתיים של מזונות העל\סופרפוד ויתן טיפים לאורח חיים בריא.

מה בתפריט?

* מרק קרם בטטה תפוז

* סלט בורגול עשביי עשבי תיבול טחינה לבנה ושקדים

* סלט עדשים שחורות נענע וגבינה בולגרית רזה  (גוגיברי)

* כרובית ושום צלויים בכורכום ויוגורט אבוקדו

* תבשיל ברזל – ספריולינה  קייל , מנגולד , ברוקולי ,  שורש פטרוזיליה,  שורש סלרי , בציר ירקות ארומטי (פלפל אנגלי עלי דפנה לימון , גרידה לימון פרסי)

* סלמון בדבש וגינגר

* מוס אבוקדו שוקולד


מה תקבלו?
# תדעו את סוגי המזונות וחומרי הגלם האיכותיים, ואפילו תבשלו ותאכלו אותם.
# תקבלו טיפים על שדרוג מנות היום יום שלכם ועל שימוש נכון במרכיבים וחומרי גלם שונים.
# תקבלו חוברת של כל המתכונים שעשינו בסדנה.

תאריך ושעה: 7 ביולי 2016 | 19:30-22:00 (הוסף לגוגל קלנדר)
מחיר: 250.00 ₪
נושא: סדנאות
מספר משתתפים: 14
מיקום: סעדיה גאון 22, תל אביב יפו, ישראל   (מרכז טיליה לרפואה משלימה) (נווט ב־Waze)
תגיות:
בישול חוויתית מזונות על סדנא בריא לגוף

מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים שעשויים לעניין אותך

רולדת ריבת חלב

רולדת ריבת חלב מבצק שמרים

שטרודל תפוחים

שטרודל תפוחים הכי טעים בעולם

גביניות / 3 עוגות רומניות

המתכון הבא יכול לשמש לשלוש עוגות רומניות או לגביניות אישיות מדהימות

רולדת ביסקווטים וקוקוס

המתכון הבא מביא לנו שילוב מנצח של רולדת ביסקוויטים עם קוקוס שנותן טוויסט מעניין

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!