אני ליהי דור,
שפית/מדריכת בישול/טבעונית.
התואר האחרון נוסף לפני שלוש שנים, וחייבת לומר כי עם חששות רבים, הרי איך אני יכולה להיות עם שני התארים הראשונים וגם טבעונית?
כשעברתי על מתכוני האוכל שלי גיליתי שבקלות רבה אני יכולה להחליף את המרכיבים מהחי במרכיבים משובחים מהצומח שלא רק יהפכו את המנה לבריאה יותר אלא גם טעימה יותר וקלה יותר להכנה.
למזלנו הרב אנו נמצאים בתקופה של טבעונות חדשה חדשנית ומרגשת, העולם נחשף ונסחף לעולם הטבעוני הן מהבחינה הקולינרית והן מהבחינה המוסרית.
אפשר בהחלט לומר שאנו נמצאים בעידן שקל להיות בו טבעוני וקל לבשל בו אוכל טבעוני.
אז בכל זאת כיצד מתחילים? איך עושים את השינוי?
אני רוצה להזמין אתכם לסדנת בישול טבעוני למתחילים. בסדנה נכיר את המטבח הטבעוני, חומרי הגלם הדרושים ונתנסה בהכנת מספר מנות טבעוניות בריאות וקלילות.
להתראות בסדנה :)
מה תקבלו?
# תהיו חלק מסדנא אינטימית מעשית עם מספר משתתפים מצומצם
# תקבלו כלים מעשיים להכנת מתכונים באופן עצמאי
# חוברת מתכונים לכל משתתף
# יין וכיבוד טעים במיוחד!
מתכון לפאי רועים מעולה של שכבת בשר בקר ומעל שכבת פירה רכה
רוטב שמנת פטריות קלאסי מהמטבח האיטלקי
לחמניות מתוקות עם מילוי שוקולד חם
שווארמה הודו ביתית בתערובת תבלינים כמו בשווארמיות