תיאור האירוע: סדנת בישול בריא לפי רפואת האיורוודה

הסדנא מורכבת משלושה חלקים:

1. שיחה על העקרונות המנחים לתזונה נכונה לפי האיורוודה, תזונה בהתאם לעונות השנה, תבלינים כתרופות, הטיפוסים השונים והתזונה שמתאימה להם, שילובים נכונים של מזון ועוד. כמו כן נערוך הכרות עם חומרי הגלם של המטבח האיורוודי.

2. נלמד ונבשל יחד מגוון מנות נפלאות: 
* תבשיל קטניות - העקרונות לבישול נכון של קטניות כך שיתעכלו היטב ויהיו טעימות להפליא 
* צ'פאטי- לחם בריא ומהיר מחיטה מלאה 
* צ'טני כוסברה, קוקוס ותמרים- כל ארוחה תהפוך לחגיגה 
* סבג'י- תבשיל ירקות העונה 
* ראיטה- מתבל יוגורט וירקות 
* גהי- מלכת השמנים האיורוודית 
* לאדו- קינוח על בסיס תמרים וקמח חומוס

3. נערוך יחדיו סעודה מהמאכלים שבישלנו.


מסר אישי: 
אני מזמין אתכם לסדנא חוויתית מהנה ומרתקת בה נלמד לבשל אוכל צמחוני טעים ובריא ונערוך היכרות עם עקרונות שימושיים ליישום תזונה נכונה. דרך הפרקטיקה נכיר את עקרונות היסוד של הבישול הבריא באופן שמעניק כלים ליישום פשוט ומהנה במטבח הביתי. אין צורך בנסיון קודם, גם לאנשים שמפחדים מהמטבח! קיימת אפשרות לסדנא טבעונית - נא ציינו זאת בהודעה בעת ההזמנה. בסיום הסדנא נערוך בעודה משותפת מהמנות שנכין.

מי אני?
גבריאל פליישמן, מטפל באיורוודה (רפואה הודית), מנחה סדנאות ומלווה תהליכי שינוי לתזונה נכונה בהתאמה אישית, מתמחה בבישול בריא צמחוני וטבעוני. בוגר מכללת רידמן ומרכז ידע החיים בעין עירון.

מה תקבלו?

# היכרות עולם הבישול הצמחוני בדגש על יצירת תפריט צמחוני עשיר ומאוזן לחיים 
# הכנת ארוחה מלאה על פי עקרונות האיורוודה 
# טיפים לתזונה צמחונית בריאה וטעימה 
# חוברת ממתכוני הקורס שתישלח אליכם במייל בסיום הסדנא

תאריך ושעה: 15 בספטמבר 2016 | 18:00-21:30 (הוסף לגוגל קלנדר)
מחיר: 200.00 ₪
נושא: סדנאות
מספר משתתפים: 10
מיקום: זבולון, תל אביב יפו, ישראל   (נווט ב־Waze)
תגיות:
בישול בריא סדנא בריאה מה בסיר סדנת בישול בריא רפואת האיורוודה

מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים שעשויים לעניין אותך

פופקורן מתוק

מתכון קל להכנה וטעים במיוחד, משלב 2 טעמים של פופקורן וחמאת בוטנים

עוגת גבינה פירורים

עוגת גבינה פירורים מביסקווטים ללא אפייה

פנקייק

פנקייק בסיסי בקישוט של מייפל תותים ואוכמניות

פיצה במחבת

לא, לא טעיתם - קראתם נכון ! מתכון לפיצה מדהימה במחבת לא תאמינו כמה שזה טעים וקל להכנה :)

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!