תיאור האירוע: סדנת בישול פרסי

בואו ללמוד על התרבות הפרסית העשירה והצבעונית באמצעות תבשילים אותנטיים מבית אמא. סדנה חווייתית ומעשית בה תלמדו להכין תבשילים פרסיים כגון חורש סבזי, כופתאות גונדי, ואיך לא, אורז פרסי.

הסדנה, המתקיימת על גג דירות בבניין תל אביבי הצופה על העיר, הינה סדנה מעשית עשירה בניחוחות וצבעים אשר תלווה בסופה בארוחה עשירה. בתחילת הסדנה ותוך כדי הבישולים תיהנו ממטעמים מתוקים, תה פרסי חם ומפנק וממשקה פלודה פרסי כשברקע ינוגנו מקצבים פרסיים עכשוויים.

מה תקבלו?
סדנה מעשית עשירה
היכרות עם עולם הבישול הפרסי המיוחד
חוברת מתכונים מפורטת
ארוחה טעימה
חוויה חד פעמית

תאריך ושעה: 27 באוקטובר 2016 | 19:15-22:15 (הוסף לגוגל קלנדר)
מחיר: 196.00 ₪
נושא: סדנאות
מספר משתתפים: 10
מיקום: נטעים, תל אביב יפו, ישראל   (ימסר בהמשך) (נווט ב־Waze)
תגיות:
אוכל פרסי סדנה לאוכל פרסי

מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים שעשויים לעניין אותך

פאי רועים

מתכון לפאי רועים מעולה של שכבת בשר בקר ומעל שכבת פירה רכה

רוטב אלפרדו

רוטב שמנת פטריות קלאסי מהמטבח האיטלקי

פאי גבינה עם לוטוס משגע

מתכון מיוחד לפאי גבינה ביתי

פסטה פסטו

רוטב פסטו אמיתי לפסטה מושלמת

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!