תיאור האירוע: סדנת בישול פרסי

בואו ללמוד על התרבות הפרסית העשירה והצבעונית באמצעות תבשילים אותנטיים מבית אמא. סדנה חווייתית ומעשית בה תלמדו להכין תבשילים פרסיים כגון חורש סבזי, כופתאות גונדי, ואיך לא, אורז פרסי.

הסדנה, המתקיימת על גג דירות בבניין תל אביבי הצופה על העיר, הינה סדנה מעשית עשירה בניחוחות וצבעים אשר תלווה בסופה בארוחה עשירה. בתחילת הסדנה ותוך כדי הבישולים תיהנו ממטעמים מתוקים, תה פרסי חם ומפנק וממשקה פלודה פרסי כשברקע ינוגנו מקצבים פרסיים עכשוויים.

מה תקבלו?
סדנה מעשית עשירה
היכרות עם עולם הבישול הפרסי המיוחד
חוברת מתכונים מפורטת
ארוחה טעימה
חוויה חד פעמית

תאריך ושעה: 27 באוקטובר 2016 | 19:15-22:15 (הוסף לגוגל קלנדר)
מחיר: 196.00 ₪
נושא: סדנאות
מספר משתתפים: 10
מיקום: נטעים, תל אביב יפו, ישראל   (ימסר בהמשך) (נווט ב־Waze)
תגיות:
אוכל פרסי סדנה לאוכל פרסי

מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים שעשויים לעניין אותך

עוגיות מגולגלות תמרים וטחינה

רולדה נמסה בפה במילוי ממכר של ממרח תמרים וטחינה שחותכים לעוגיות מגולגלות שאי אפשר להפסיק לנשנש

מוזלי יוגורט ופירות

מנה מגוונת, משביעה ובריאה לארוחת בוקר הכוללת גרנולה, פירות, סילאן ויוגורט

עוגיות עבאדי

מתכון פשוט וקל להכנה לעוגיות עבאדי

עוגת שכבות ריבת חלב

עוגת שכבות ריבת חלב טעימה במיוחד!

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!