תיאור האירוע: סדנת בישול פרסי

בואו ללמוד על התרבות הפרסית העשירה והצבעונית באמצעות תבשילים אותנטיים מבית אמא. סדנה חווייתית ומעשית בה תלמדו להכין תבשילים פרסיים כגון חורש סבזי, כופתאות גונדי, ואיך לא, אורז פרסי.

הסדנה, המתקיימת על גג דירות בבניין תל אביבי הצופה על העיר, הינה סדנה מעשית עשירה בניחוחות וצבעים אשר תלווה בסופה בארוחה עשירה. בתחילת הסדנה ותוך כדי הבישולים תיהנו ממטעמים מתוקים, תה פרסי חם ומפנק וממשקה פלודה פרסי כשברקע ינוגנו מקצבים פרסיים עכשוויים.

מה תקבלו?
סדנה מעשית עשירה
היכרות עם עולם הבישול הפרסי המיוחד
חוברת מתכונים מפורטת
ארוחה טעימה
חוויה חד פעמית

תאריך ושעה: 27 באוקטובר 2016 | 19:15-22:15 (הוסף לגוגל קלנדר)
מחיר: 196.00 ₪
נושא: סדנאות
מספר משתתפים: 10
מיקום: נטעים, תל אביב יפו, ישראל   (ימסר בהמשך) (נווט ב־Waze)
תגיות:
אוכל פרסי סדנה לאוכל פרסי

מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים שעשויים לעניין אותך

טורטיות כשרות לפסח

טורטיות מצופות במילוי בשר טחון כשרות לפסח עם רוטב פטריות

פופקורן מתוק

מתכון קל להכנה וטעים במיוחד, משלב 2 טעמים של פופקורן וחמאת בוטנים

תבשיל גריסי פנינה וירקות

מנה מאוד בריאה וטעימה

מלכת השבת- החלה

מתכון לחלה של שבת

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!