אך אפשר לטגן פרוסות חציל ושלא יהיה מלא שמן ? ( זה טעים אבל לא בריא) ניסיתי בתנור וזה לא טעים לנו. תודה

מתכונים שעשויים לעניין אותך

עוגת שוקולד ללא גלוטן

עוגה פאדג׳ית מלאת שוקולד ונמסה בפה לרגע של כיף

עוגת גלידת לוטוס

ביס קרמי, מפנק, ומתוק שיגרום לבלוטות הטעם שלכם לבקש עוד ועוד!

תפוח אדמה ובטטה בתנור

המתכון הכי טעים ופשוט להכנה של תפוח אדמה ובטטה בתנור

לחם טחינה

לחם מטחינה ללא קמח

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תשובות

היי ריקי,

המלצה שלנו היא לטגן את החצילים בשמן ולאחר מכן להניח אותם על נייר סופג.
הנייר יספוג את כל שאריות השמן וכך תוכלי להנות מחציל טעים ומופחת משמן.

מקווים שעזרנו :)
צוות מה בסיר


0
0