אך אפשר לטגן פרוסות חציל ושלא יהיה מלא שמן ? ( זה טעים אבל לא בריא) ניסיתי בתנור וזה לא טעים לנו. תודה

מתכונים שעשויים לעניין אותך

מגולגלות קדאיף

עוגיות קדאיף שמנת מגולגלות עם אגוזים

עוגת גלידה

עוגת שוקולד בגביע גלידה עם קצפת מעל שילדים אוהבים

חמוצים טרשי

מתכון מעולה לחמוצים של מאיר ראובן

קרפ נוטלה

קרפ במילוי נוטלה ושברי שוקולד בציפוי שוקולד ושבבי פיסטוק

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תשובות

היי ריקי,

המלצה שלנו היא לטגן את החצילים בשמן ולאחר מכן להניח אותם על נייר סופג.
הנייר יספוג את כל שאריות השמן וכך תוכלי להנות מחציל טעים ומופחת משמן.

מקווים שעזרנו :)
צוות מה בסיר


0
0