אך אפשר לטגן פרוסות חציל ושלא יהיה מלא שמן ? ( זה טעים אבל לא בריא) ניסיתי בתנור וזה לא טעים לנו. תודה

מתכונים שעשויים לעניין אותך

פופקורן מתוק

מתכון קל להכנה וטעים במיוחד, משלב 2 טעמים של פופקורן וחמאת בוטנים

עוגת גבינה פירורים

עוגת גבינה פירורים מביסקווטים ללא אפייה

עוגת גבינה גבוהה

מי שאוהב קינוחים לא מתוקים במיוחד זה המתכון האידיאלי בשבילו, עוגת גבינה גבוהה, אוורירית וטעימה להפליא

דג סלמון בתנור

דג סלמון בתנור שכולם אוהבים

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תשובות

היי ריקי,

המלצה שלנו היא לטגן את החצילים בשמן ולאחר מכן להניח אותם על נייר סופג.
הנייר יספוג את כל שאריות השמן וכך תוכלי להנות מחציל טעים ומופחת משמן.

מקווים שעזרנו :)
צוות מה בסיר


0
0