אך אפשר לטגן פרוסות חציל ושלא יהיה מלא שמן ? ( זה טעים אבל לא בריא) ניסיתי בתנור וזה לא טעים לנו. תודה

מתכונים שעשויים לעניין אותך

עוגיות מגולגלות תמרים וטחינה

רולדה נמסה בפה במילוי ממכר של ממרח תמרים וטחינה שחותכים לעוגיות מגולגלות שאי אפשר להפסיק לנשנש

מוזלי יוגורט ופירות

מנה מגוונת, משביעה ובריאה לארוחת בוקר הכוללת גרנולה, פירות, סילאן ויוגורט

שטרודל תפוחים

שטרודל תפוחים הכי טעים בעולם

טרטר סלק ופרחי ברוקולי

מנה מרשימה ומיוחדת אך פשוטה להכנה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תשובות

היי ריקי,

המלצה שלנו היא לטגן את החצילים בשמן ולאחר מכן להניח אותם על נייר סופג.
הנייר יספוג את כל שאריות השמן וכך תוכלי להנות מחציל טעים ומופחת משמן.

מקווים שעזרנו :)
צוות מה בסיר


0
0