אך אפשר לטגן פרוסות חציל ושלא יהיה מלא שמן ? ( זה טעים אבל לא בריא) ניסיתי בתנור וזה לא טעים לנו. תודה

מתכונים שעשויים לעניין אותך

פאי רועים

מתכון לפאי רועים מעולה של שכבת בשר בקר ומעל שכבת פירה רכה

רוטב אלפרדו

רוטב שמנת פטריות קלאסי מהמטבח האיטלקי

קרפצ'יו סלמון

קרפצ'יו סלמון, בטטה צלויה, גבינת שמנת

עוגת גבינה - בית מלון

5 דקות עבודה, קערה אחת ועוגת גבינה חלומית!

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תשובות

היי ריקי,

המלצה שלנו היא לטגן את החצילים בשמן ולאחר מכן להניח אותם על נייר סופג.
הנייר יספוג את כל שאריות השמן וכך תוכלי להנות מחציל טעים ומופחת משמן.

מקווים שעזרנו :)
צוות מה בסיר


0
0