אך אפשר לטגן פרוסות חציל ושלא יהיה מלא שמן ? ( זה טעים אבל לא בריא) ניסיתי בתנור וזה לא טעים לנו. תודה

מתכונים שעשויים לעניין אותך

קאפקייקס שוקולד מושלמים

קאפקייקס שוקולד טעימים וצבעוניים

מתכון לפלאפל

מתכון לפלאפל ביתי מנצח

בוואריה ביתית

מתכון מעולה לבוואריה טעימה אוורירית , הקינוח האולטימטיבי שאין אחד שלא אוהב.

כשר לפסח

עוגת סופלה שוקולד

עוגת סופלה שוקולד עשירה ללא גלוטן שמתאימה לכל אירוע ובזמן הכנה מנימילי

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תשובות

היי ריקי,

המלצה שלנו היא לטגן את החצילים בשמן ולאחר מכן להניח אותם על נייר סופג.
הנייר יספוג את כל שאריות השמן וכך תוכלי להנות מחציל טעים ומופחת משמן.

מקווים שעזרנו :)
צוות מה בסיר


0
0