אך אפשר לטגן פרוסות חציל ושלא יהיה מלא שמן ? ( זה טעים אבל לא בריא) ניסיתי בתנור וזה לא טעים לנו. תודה

מתכונים שעשויים לעניין אותך

עוגת גבינה ושוקולד לבן עם ממרח לוטוס

עוגה קלילה שמצליחה לשלב בתוכה פעמיים עוגיות לוטוס קרמליות

כדורי תפוחי אדמה קריספיים שילדים אוהבים

רעיון קל לביצוע וטעים במיוחד הוא כדורי פירה שניתנים לשדרוג ע"י הוספת תירס

בורקיטס במילוי תפוחי אדמה וגבינות עיזים

בורקיטס במילוי תפוחי אדמה וגבינות עיזים

חזה עוף עם בצל ירוק

מתכון לחזה עוף מתובל עם בצל ירוק

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תשובות

היי ריקי,

המלצה שלנו היא לטגן את החצילים בשמן ולאחר מכן להניח אותם על נייר סופג.
הנייר יספוג את כל שאריות השמן וכך תוכלי להנות מחציל טעים ומופחת משמן.

מקווים שעזרנו :)
צוות מה בסיר


0
0