אך אפשר לטגן פרוסות חציל ושלא יהיה מלא שמן ? ( זה טעים אבל לא בריא) ניסיתי בתנור וזה לא טעים לנו. תודה

מתכונים שעשויים לעניין אותך

עוגת גבינה עם טוויסט צרפתי

עוגת גבינה פירורים עם קרם בטעמים

טורטיות כשרות לפסח

טורטיות מצופות במילוי בשר טחון כשרות לפסח עם רוטב פטריות

קרפצ'יו זוקיני

מנה ראשונה מרהיבה וטעימה

ספינג'

הספינג' המרוקאי שכולנו מכירים, מתכון שמתאים ל 40 יח'

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תשובות

היי ריקי,

המלצה שלנו היא לטגן את החצילים בשמן ולאחר מכן להניח אותם על נייר סופג.
הנייר יספוג את כל שאריות השמן וכך תוכלי להנות מחציל טעים ומופחת משמן.

מקווים שעזרנו :)
צוות מה בסיר


0
0