אך אפשר לטגן פרוסות חציל ושלא יהיה מלא שמן ? ( זה טעים אבל לא בריא) ניסיתי בתנור וזה לא טעים לנו. תודה

מתכונים שעשויים לעניין אותך

רולדת ריבת חלב

רולדת ריבת חלב מבצק שמרים

שטרודל תפוחים

שטרודל תפוחים הכי טעים בעולם

פוקצה שילדים אוהבים

מתכון מעולה לפוקצה שאי אפשר לעמוד בפניה

קציצות תפוחי אדמה עם פטריות ותרד

קציצות בריאות ומפנקות

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תשובות

היי ריקי,

המלצה שלנו היא לטגן את החצילים בשמן ולאחר מכן להניח אותם על נייר סופג.
הנייר יספוג את כל שאריות השמן וכך תוכלי להנות מחציל טעים ומופחת משמן.

מקווים שעזרנו :)
צוות מה בסיר


0
0