אך אפשר לטגן פרוסות חציל ושלא יהיה מלא שמן ? ( זה טעים אבל לא בריא) ניסיתי בתנור וזה לא טעים לנו. תודה

מתכונים שעשויים לעניין אותך

חמין צמחוני

מקבלים את השבת עם חמין טעים, צמחוני וקל להכנה

רוטב צ׳ימיצ׳ורי

ממרח עשבי תיבול- צ׳ימיצ׳ורי ביתי מושלם שמשדרג כל ארוחה

קינוח קאפקייקס

קינוח קאפקייקס טעים במיוחד!

קראנץ שוקולד

מאפה קראנץ בצק עלים ושוקלד עם פיסטוקים

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תשובות

היי ריקי,

המלצה שלנו היא לטגן את החצילים בשמן ולאחר מכן להניח אותם על נייר סופג.
הנייר יספוג את כל שאריות השמן וכך תוכלי להנות מחציל טעים ומופחת משמן.

מקווים שעזרנו :)
צוות מה בסיר


0
0