אך אפשר לטגן פרוסות חציל ושלא יהיה מלא שמן ? ( זה טעים אבל לא בריא) ניסיתי בתנור וזה לא טעים לנו. תודה

מתכונים שעשויים לעניין אותך

עוגיות קוקוס קלאסיות לפסח

רגילים להצטייד במלאי של עוגיות קוקוס לקראת פסח? השנה אתם יכולים לוותר ופשוט להכין אותן בבית

ברואניז ללא גלוטן

חובבי שוקולד היזהרו! ברואוניז מטורפים ודחוסים בדיוק כמו שבראוניז צריכים להיות

רוטב שמנת

רוטב שמנת טעים, פשוט וקל להכנה

קרפ צרפתי

קרפ צרפתי, בתוספת תמצית וניל הנותן ארומה וטוויסט לטעם מיוחד במינו - ניסיתם ?!

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תשובות

היי ריקי,

המלצה שלנו היא לטגן את החצילים בשמן ולאחר מכן להניח אותם על נייר סופג.
הנייר יספוג את כל שאריות השמן וכך תוכלי להנות מחציל טעים ומופחת משמן.

מקווים שעזרנו :)
צוות מה בסיר


0
0