אך אפשר לטגן פרוסות חציל ושלא יהיה מלא שמן ? ( זה טעים אבל לא בריא) ניסיתי בתנור וזה לא טעים לנו. תודה

מתכונים שעשויים לעניין אותך

נודלס בקר

אטריות ביצים עם רצועות סינטה

סלט עוף

סלט ירקות טריים עם נתחי עוף מטוגנים

טארט שוקולד קפה פיסטוק

טארט גנאש שוקולד קפה מוקצף עם קרם פיסטוק

רביולי רוזה

רביולי גבינה ברוטב רוזה- ארוחה פשוטה וטעימה שמפנקת ומשביעה לכל המשפחה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תשובות

היי ריקי,

המלצה שלנו היא לטגן את החצילים בשמן ולאחר מכן להניח אותם על נייר סופג.
הנייר יספוג את כל שאריות השמן וכך תוכלי להנות מחציל טעים ומופחת משמן.

מקווים שעזרנו :)
צוות מה בסיר


0
0