היי,
הכנתי עכשיו בצק לעוגיות שאני מכינה והבצק מתפורר לי ואני לא יודעת מה לעשות, ניסיתי להוסיף עוד קמח וזה לא מצליח להחזיק כמו שצריך, יש לכם/לכן פתרונות?

מתכונים שעשויים לעניין אותך

קרמבו ביתי קלאסי

קרמבו אמיתי עם קצפת אוורירית וציפוי שוקולד דקיק

פבלובה

מרנג עם קצפת ופירות

עוגת סולת תפוזים

עוגת סולת תפוזים קלילה לשבת, ממש 10 דקות הכנה

מרק עדשים ירוקות

מרק עדשים ירקות- מתכון קל בריא וטעים

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תשובות

גלי,
הפתרון הוא להוסיף לבצק שמתפורר נוזלים, נסי להוסיף חמאה וחלב וזה יסתדר!


0
0