שלום
עוגה מרשימה ביותר, מעוניינת מאוד להכין לכבוד יום ההולדת. לפני ההכנה יש לי מס' שאלות:
1. האם בעוגה לא חסר חלב מרוכז מתוק?
2. האם אין צורך להוסיך גלטין למוס ? האם העוגה תהייה יציבה ?
3. האם העוגה צריכה להיות במקפיא עד להגשה?
4. האם הקורנפלקס לא יהיה מושי במקרר/ במקפיא יומיים שלושה לפני ההגשה ?
5. האם אין צורך להקפיא את העוגה לפני ששמים את מחצית מהקרנץ' על המוס באמצע העוגה ולפני ששמים את יתרת המוס מעל? הקורנפלקס לא ישקע בתוך המוס?
לתשובתכם אודה מאוד
דליה

מתכונים שעשויים לעניין אותך

נודלס בקר

אטריות ביצים עם רצועות סינטה

סלט עוף

סלט ירקות טריים עם נתחי עוף מטוגנים

דלורית ממולאת בסלט קינואה

תוספת מרהיבה לארוחה טובה

עוגיות ב3 מרכיבים

עוגיות סבתא עם הפתעות ב3 מרכיבים

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תשובות
לא נוספו תשובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!