שלום
עוגה מרשימה ביותר, מעוניינת מאוד להכין לכבוד יום ההולדת. לפני ההכנה יש לי מס' שאלות:
1. האם בעוגה לא חסר חלב מרוכז מתוק?
2. האם אין צורך להוסיך גלטין למוס ? האם העוגה תהייה יציבה ?
3. האם העוגה צריכה להיות במקפיא עד להגשה?
4. האם הקורנפלקס לא יהיה מושי במקרר/ במקפיא יומיים שלושה לפני ההגשה ?
5. האם אין צורך להקפיא את העוגה לפני ששמים את מחצית מהקרנץ' על המוס באמצע העוגה ולפני ששמים את יתרת המוס מעל? הקורנפלקס לא ישקע בתוך המוס?
לתשובתכם אודה מאוד
דליה

מתכונים שעשויים לעניין אותך

קרמבו ביתי קלאסי

קרמבו אמיתי עם קצפת אוורירית וציפוי שוקולד דקיק

פבלובה

מרנג עם קצפת ופירות

לביבות כרובית אפויות

לביבות מכרובית טעימות במיוחד והכי חשוב הן אפויות

שייק בריאות

שייק בריאות מכיל ויטמינים ועוזר להרזיה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תשובות
לא נוספו תשובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!