שלום
עוגה מרשימה ביותר, מעוניינת מאוד להכין לכבוד יום ההולדת. לפני ההכנה יש לי מס' שאלות:
1. האם בעוגה לא חסר חלב מרוכז מתוק?
2. האם אין צורך להוסיך גלטין למוס ? האם העוגה תהייה יציבה ?
3. האם העוגה צריכה להיות במקפיא עד להגשה?
4. האם הקורנפלקס לא יהיה מושי במקרר/ במקפיא יומיים שלושה לפני ההגשה ?
5. האם אין צורך להקפיא את העוגה לפני ששמים את מחצית מהקרנץ' על המוס באמצע העוגה ולפני ששמים את יתרת המוס מעל? הקורנפלקס לא ישקע בתוך המוס?
לתשובתכם אודה מאוד
דליה

מתכונים שעשויים לעניין אותך

טורטיות כשרות לפסח

טורטיות מצופות במילוי בשר טחון כשרות לפסח עם רוטב פטריות

פופקורן מתוק

מתכון קל להכנה וטעים במיוחד, משלב 2 טעמים של פופקורן וחמאת בוטנים

שוקו ביתי חם

במיוחד לחורף- מתכון לשוקו ביתי חם עם קצפת, שוקולד ומרשמלו

עוגיות עבאדי

מתכון פשוט וקל להכנה לעוגיות עבאדי

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תשובות
לא נוספו תשובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!