שלום
עוגה מרשימה ביותר, מעוניינת מאוד להכין לכבוד יום ההולדת. לפני ההכנה יש לי מס' שאלות:
1. האם בעוגה לא חסר חלב מרוכז מתוק?
2. האם אין צורך להוסיך גלטין למוס ? האם העוגה תהייה יציבה ?
3. האם העוגה צריכה להיות במקפיא עד להגשה?
4. האם הקורנפלקס לא יהיה מושי במקרר/ במקפיא יומיים שלושה לפני ההגשה ?
5. האם אין צורך להקפיא את העוגה לפני ששמים את מחצית מהקרנץ' על המוס באמצע העוגה ולפני ששמים את יתרת המוס מעל? הקורנפלקס לא ישקע בתוך המוס?
לתשובתכם אודה מאוד
דליה

מתכונים שעשויים לעניין אותך

עוגיות קוקוס קלאסיות לפסח

רגילים להצטייד במלאי של עוגיות קוקוס לקראת פסח? השנה אתם יכולים לוותר ופשוט להכין אותן בבית

ברואניז ללא גלוטן

חובבי שוקולד היזהרו! ברואוניז מטורפים ודחוסים בדיוק כמו שבראוניז צריכים להיות

סלט ירקות קליל

קליל ומרענן

ז'בן למימונה

המתכון הכי טעים שתטעמו לז'בן (ג'אבן) למימונה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תשובות
לא נוספו תשובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!