www.Mabasir.co.il
טראפלס שקדים
צוות מה בסיר
מצרכים
כל המצרכים
- 150 גרם שוקולד מריר
- 0.25 כוס קקאו
- 0.5 כוס חמאת שקדים
אופן ההכנה
- שוברים את השוקולד לקוביות לסיר וממיסים אותו.
- מוסיפים את החמאת שקדים ומערבבים היטב.
- מעבירים את התערובת לפריזר לקירור של 20 דקות.
- מניחים את הקקאו בצלחת.
- יוצרים כדורים מתערובת השוקולד שקדים ומגלגלים בקקאו עד שהכדור מצופה מכל הכיוונים.
*שומרים את הטראפלס בפריזר. מוצאיים 20 דקות לפני ההגשה.