www.Mabasir.co.il

שטרודל תפוחים מהיר לעצלנים

צוות מה בסיר

שטרודל תפוחים מהיר לעצלנים

מצרכים

כל המצרכים

אופן ההכנה

  1. מרדדים את הבצק עלים לריבוע . מניחים מעל נייר אפייה ומצננים במקרר עד שמלית התפוחים מוכנה.
  2. מערבבים את תערובת המלית סוכר, קינמון, אגוז מוסקט וקורנפלור.
  3. פורסים את התפוחים לפרוסות דקות ומערבבים יחד עם תערובת המלית.
  4. מניחים את התערובת המרכז הבצק עלים, משאירים בערך סנטימטר בשני הקצוות.
  5. מקפלים את הקצוות על התערובת ומהדקים.
  6. מגלגלים בעדינות בעזרת הנייר אפייה  כך שהתפר של הקצוות בחלק התחתון.
  7. מצננים היטב 20 דקות במקרר.
  8. חותכים קווים אלכסוניים בחלק העליון של השטרודל ומברישים בביצה טרופה עם מים ומעל מפזרים סוכר חום.
  9. מכניסים לתנור שחומם מראש על  200 מעלות ל20-25 דקות, עד שהמאפה בצבע חום זהוב כהה והמלית מתחלה לבעבע.
  10. מומלץ להגיש לצד גלידת וניל טובה:)