www.Mabasir.co.il

פנקייק שיבולת שועל ובננה

צוות מה בסיר

פנקייק שיבולת שועל ובננה

מצרכים

כל המצרכים

אופן ההכנה

התחילו את היום שלכם כמו שצריך עם פנקייק שיבולת שועל ובננה טעימות ובריאות! הפנקייקים האלה עשויים ללא קמח או תוספת סוכר, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מה שהופך אותם לארוחת הבוקר המושלמת לכולם!

המתכון הזה לפנקייק שיבולת שועל ובננה לא רק טעים, אלא גם מקור נהדר לסיבים, חלבונים ופחמימות בריאות. שיבולת שועל ידועה כמפחיתה את רמות הכולסטרול ומשפרת את בריאות הלב. בננות הן מקור מצוין לאשלגן, שחשוב כדי לשמור על רמות לחץ דם בריאות. הפנקייקים האלה ממותקים באופן טבעי על ידי הבננות הבשלות, מה שהופך אותם לאפשרות ארוחת בוקר בריאה ונטולת רגשות אשם.

מתכון זה מושלם עבור אלה שמחפשים אפשרות ללא גלוטן, ללא חלב וללא קמח. זו גם דרך מצוינת להשתמש בבננות בשלות מדי שעלולות ללכת לפח.

 

איך מכינים פנקייק שיבולת שועל ובננה באופן קצת שונה

 

הצעות הגשה לפנקייק שיבולת שועל ובננה

 

איך מכינים פנקייק שיבולת שועל ובננה

  1. מוסיפים את כל המרכיבים לבלנדר ומערבבים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין, כ-30 שניות עד דקה. תנו לבלילה לשבת בבלנדר בזמן שאתם מחממים את המחבת.
  2. שימו קצת שמן על המחבת (שמן קוקוס, חמאה טבעונית או שמן זית) והניחו על אש בינונית. ברגע שהמחבת חמה, מוסיפים 1/3 כוס מהבלילה עבור כל פנקייק ומבשלים 2-4 דקות עד שהפנקייק מתנפח מעט ורואים כמה בועות לאורך הקצוות.
  3. הופכים את הפנקייקים ומבשלים עד להזהבה בחלקן התחתון. אם אתה מגלים שהפנקייקים משחימים מהר מדי אז אתם צריכים להנמיך את האש. רצוי להתחיל על אש בינונית, ואז להפחית כדי שהפנקייקים שלנו לא יישרפו. אם בשלב כלשהו המחבת שלך מתחילה להוציא עשן, זה אומר שהמחבת שלך חמה מדי.
  4. מנקים את המחבת ושמים שוב עוד שמן ועוד בלילה - וחוזר חלילה.