www.Mabasir.co.il

גוואקמולי

צוות מה בסיר

גוואקמולי

מצרכים

מצרכים

אופן ההכנה

גוואקמולי הוא מטבל או תוספת מקסיקנית פופולרית שהפכה למועדפת ברחבי העולם.
המתכון שלנו קל להכנה ובטוח שהוא יספק את האורחים שלכם!

הכינו אותו למפגש הבא שלכם ותיהנו מהטעם הטעים של אבוקדו ותבלינים טריים.

הגשה הצעות למתכון גוואקמולי

  1. הגישו אותו כמטבל עם שבבי טורטיה.
  2. השתמשו בו כממרח על כריך או טורטיה.
  3. הוסיפו כפית של גוואקמולי על גבי עוף או דגים בגריל.

דרכים להפוך את גוואקמולי שלכם למיוחד

  1. פזרו מעט כמון לגוואקמולי בעל טעם מעושן.
  2. הוסיפו לגוואקמולי שלכם כף של שמנת חמוצה למרקם שמנתי.
  3. ערבבו פנימה קצת בייקון טלה מפורר.

איך להכין מתכון גוואקמולי מדהים

  1. מועכים את האבוקדו בקערה גדולה עם מזלג או מועך תפוחי אדמה.
  2. מוסיפים את העגבניות הקצוצות, הבצל האדום, הכוסברה ופלפל צ'ילי. מערבבים בעדינות לשילוב.
  3. מוסיפים את מיץ הליים והמלח. מערבבים בעדינות לשילוב.
  4. לטעום ולהתאים את התיבול לפי הצורך.
  5. מגישים מיד עם צ'יפס טורטיה או מורחים על גבי סנדוויץ'.

מידע על אחסון למתכון גוואקמולי מדהים

כדי לשמור על גוואקמולי טרי, הצמידו ניילון נצמד ישירות על פני השטח ואחסנו במקרר עד שלושה ימים.
הימנעו מלהשאיר אותו בטמפרטורת החדר במשך יותר משעתיים שכן הוא יקלקל.

עובדה מהנה על מתכון גוואקמולי מדהים

ולסיום, האם ידעתם שאבוקדו הוא למעשה פרי ולא ירק?

 

תהנו ממתכון הגוואקמולי המדהים הזה. זה טרי, טעים וקל להכנה!