www.Mabasir.co.il
פטריות פורטבלו ממולאות בירק
Shani Sharbatov
מצרכים
כל המצרכים
- 1 כוס נענע
- 4 כפות שמן זית
- 1 גבעול בצל ירוק
- 12 יחידות פטריות פורטבלו גדולות
- 2 כפות גרעיני דלעת
- 1 כוס פטרוזיליה
- 0.5 יחידה מיץ מלימון
- 2 כפות גרעיני חמניה
- 1 כוס כוסברה
- 1 כף חומץ בלסמי
- 1 יחידה בצל
אופן ההכנה
- קוצצים נענע, פטרוזיליה, כוסברה ובצל ירוק.
- קוצצים דק בצל ומטגנים.
- מטגנים מעט גרעיני חמניה וגרעיני דלעת.
- חותכים את הרגליים של הפטריות, וקוצצים את רגלי הפטריות.
- מערבבים את הירק, הבצל, הגרעינים והפטריות הקצוצות, מתבלים במלח, פלפל ולימון ומערבבים היטב.
- מרוקנים את הפטריות וממלאים בתערובת.
- שופכים מעל הכל שמן זית וחומץ בלסמי.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לרבע שעה.