www.Mabasir.co.il

פטריות פורטבלו ממולאות בירק

Shani Sharbatov

פטריות פורטבלו ממולאות בירק

מצרכים

כל המצרכים

אופן ההכנה

  1. קוצצים נענע, פטרוזיליה, כוסברה ובצל ירוק.
  2. קוצצים דק בצל ומטגנים.
  3. מטגנים מעט גרעיני חמניה וגרעיני דלעת.
  4. חותכים את הרגליים של הפטריות, וקוצצים את רגלי הפטריות.
  5. מערבבים את הירק, הבצל, הגרעינים והפטריות הקצוצות, מתבלים במלח, פלפל ולימון ומערבבים היטב.
  6. מרוקנים את הפטריות וממלאים בתערובת.
  7. שופכים מעל הכל שמן זית וחומץ בלסמי.
  8. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לרבע שעה.