www.Mabasir.co.il
סלט סלק עם כוסברה ופטרוזיליה
Shani Sharbatov
מצרכים
לרוטב
- 1 יחידה מיץ לימון
- 2 שיני שום
- 1 טיפה פלפל שחור
- 1 טיפה סוכר
- 0.5 כפית כמון
- 4 כפות שמן זית
לסלט
- 0.5 צרור פטרוזיליה קצוצה
- 0.5 צרור כוסברה קצוצה
- 4 יחידות סלק
אופן ההכנה
מי לא אוהב לראות צבעים בוהקים באוכל שלו?
רוצים סלט צבעוני ומטריף? הפסיקו את החיפושים - סלט סלק עם כוסברה ופטרוזיליה! קולטני הטעם שלכם יכולים להתפנק עם סלק אדמתי, כוסברה טרייה ושום חריף שמתערבבים יחד.
הסלט הזה מושלם לארוחת צהריים קלה, תוספת לעל האש הבא שלכם, או דרך לנצל את הסלק הנוסף הזה שנשאר לנו.
יאללה, בואו נתחיל.
איך מכינים סלט סלק עם כוסברה ופטרוזיליה
- משרים את הסלקים במים חמים עד להתרככות.
- מקלפים וחותכים לקוביות ושמים בקערת סלט
- קוצצים את השום טוב טוב
- בקערה קטנה מערבבים היטב את מצרכי הרוטב (שמן זית, מיץ לימון, פלפל שחור, שום, סוכר וכמון)
- בקערת הסלט מוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה
- שופכים את הרוטב על הסלט
- מערבבים היטב היטב
איך מגישים סלט סלק עם כוסברה ופטרוזיליה קצת שונה
לאחר הבישול, גרדו את הסלק בפומפיה במקום לחתוך אותו לקוביות
הצעות הגשה לסלט סלק עם כוסברה ופטרוזיליה
- לווריאציה חריפה ומלוחה, פוררו מעל גבינת פטה.
- הוסיפו פרוסות אבוקדו שיוסיפו מרקם קרמי וחמאתי
- מגישים עם ירקות צלויים בתנור לארוחת ערב צמחונית.
- לתוספת קראנץ' וחומרים מזינים, זרקו פנימה מעט אגוזי מלך או שקדים קצוצים.
- שלבו עם קינואה מבושלת להכנת מנת סלט עמוסה בחלבונים.
בתאבון :)