www.Mabasir.co.il

אגרול אפוי במילוי גבינה וירקות

Becky Usagi

אופן ההכנה

אגרול אפוי במילוי גבינה, פטריות גזר ובצל

מרכיבים ל-10 סיגרים):

2 גזרים מגורדים

1 בצל גדול קצוץ דק

חצי כוס פטריות שמפניון (מקופסא) קצוץ דק

5 עלי סיגרים (לחצות לחצי שיתקבל 10 חצאים)

1 חבילת גבינה טוב טעם 3% של טרה

1/4 כפית פפריקה מתוקה

1/4 כפית תבלין קארי

מלח, ופלפל שחור טחון לפי הטעם

בהצעת הגשה למטבל:

1 לבן 3% טרה

1 בצל ירוק קצוץ דק דק

אופן ההכנה:

1. במחבת מרססים שמן (או 2 כפות) ומוסיפים 5 כפות מים.

2. מאדים את הבצל הקצוץ עד שנהייה שקוף.

3. מוסיפים את הגזר המגורד והפטריות ביחד עם תיבול מלח, קארי, פפריקה מתוקה, ופלפל שחור לערבב עד שנעשים רכים ומורידים מהאש.

3. על המחבת כאשר העיסה חמה מוסיפים את הגבינה טוב טעם ומערבבים טוב טוב, כדי שהכל יתאחד. טועמים ובודקים תיבול.

4. מחממים תנור ל-190 מעלות

5. לוקחים חצי עלי סיגר ושמים כף באמצע ועוטפים משני הצדדים ומגלגלים. מרטיבים קלות עם מים את הקצת כדי שיידבק.

7. שמים נייר אפייה בתבנית תנור ומשמנים קלות עם תרסיס שמן, ומניחים את הסיגרים עם הפתח כלפי מטה.

8. מכניסים לתנור כ-20 דקות עד שמזהיב – לבדוק שלא יתייבש

9. מוציאים שיתקרר ומגישים לצד מטבל לבן 3% מעורבב עם בצל ירוק טרי וטעים.