www.Mabasir.co.il

רביולי סלק

אודי מבשל לחברים

רביולי סלק

מצרכים

כל המצרכים

אופן ההכנה

בתבנית תנור קטנה שופכים מלח גס, מניחים את הסלקים (למתכון יספיק אחד אבל תכינו כבר יותר). אופים בתנור על חום 180 מעלות כשעה - שעה וחצי עד שמתרכך.

מקלפים את הקליפה ופורסים הכי דק שאפשר. סכין גדולה וטובה תעזור פה. למי שיש מנדולינה-זה הזמן.

את הפטה כבשים טוחנים עם בצל ירוק מעט מלח ופלפל.

במרכז כל עיגול סלק מניחים כפית מהגבינה, מעל חצי פאקן קלוי וסוגרים לחצי עיגול.

מעל מזרזפים שמן זית ועיגולי בצל ירוק.