www.Mabasir.co.il
עוואמה
צוות מה בסיר
מצרכים
בצק
- 1 יחידה תפוח אדמה
- 2 כוסות קמח
- 1 כוס מים
- 1 כף סוכר
- 1 כף שמרים יבשים
רוטב
- 2 כוסות סוכר
- 1 כוס מים
- 0.5 יחידה מיץ מלימון
אופן ההכנה
איך מכינים עוואמה?
- הבצק- במיקסר שמים קמח, שמרים וסוכר.
- מוסיפים את המים בהדרגה.
- לבסוף מוסיפים את התפוח אדמה (מבושל ומעוך לפירה).
- מערבלים כ4 דקות עד לקבלת בצק דביק אך לא נוזלי.
- מניחים בצד למנוחה כחצי שעה.
- הרוטב- מבשלים את סוכר והמים עד לתמיסת הסוכר.
- מוסיפים את המיץ לימון ומקררים.
- מחממים שמן עמוק בסיר. בעזרת 2 כפיות משומנות מורידים מגובה נמוך חתיכות מהבצק.
- כאשר הוא מתנפח ומגיע להזהבה, הופכים. ולאחר מכן מוציאים לקערת הרוטב.
יאמייי:)
*מומלץ לאכול שזה טרי וקריספי.
ריכזנו לכם עמוד עם כל הסופגניות הדונאטס ומה שבינהם
ובעמוד הבא תמצאו את כל המתכונים לחנוכה!