www.Mabasir.co.il

עוואמה

צוות מה בסיר

עוואמה

מצרכים

בצק

רוטב

אופן ההכנה

איך מכינים עוואמה?

  1. הבצק- במיקסר שמים קמח, שמרים וסוכר.
  2. מוסיפים את המים בהדרגה.
  3. לבסוף מוסיפים את התפוח אדמה (מבושל ומעוך לפירה).
  4. מערבלים כ4 דקות עד לקבלת בצק דביק אך לא נוזלי.
  5. מניחים בצד למנוחה כחצי שעה.
  6. הרוטב- מבשלים את סוכר והמים עד לתמיסת הסוכר.
  7. מוסיפים את המיץ לימון ומקררים.
  8. מחממים שמן עמוק בסיר. בעזרת 2 כפיות משומנות מורידים מגובה נמוך חתיכות מהבצק.
  9. כאשר הוא מתנפח ומגיע להזהבה, הופכים. ולאחר מכן מוציאים לקערת הרוטב.

יאמייי:)

*מומלץ לאכול שזה טרי וקריספי.

 

ריכזנו לכם עמוד עם כל הסופגניות הדונאטס ומה שבינהם

ובעמוד הבא תמצאו את כל המתכונים לחנוכה!