www.Mabasir.co.il

שטרודל תפוחים פרווה

צוות מה בסיר

שטרודל תפוחים פרווה

מצרכים

בצק

סירופ סוכר

מילוי תפוחים

אופן ההכנה

  1. לשים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
  2. נותנים לבצק לנוח לכחצי שעה, קורצים 6 כדורים ומשאירים לעוד מנוחה קטנה.
  3. מכינים את מלית התפוחים- חותכים את התפוחים לקוביות קטנות.
  4. מערבבים את התפוחים עם הסוכר והסוכר וניל.
  5. פותחים כל כדור בצק עד לדקיקות, מורחים מעט שמן, ומניחים מעל מתערובת המלית.
  6. לאחר מכן סוגרים לרולדה וחותכים לרצועות.
  7. מחממים סיר עם שמן עמוק, מטגנים כל שטרודל כ2-3 דקות מכל צד.
  8. לאחר הטיגון טובלים בסירופ סוכר (מערבבים את כל המרכיבים), ניתן לפזר מעל שומשום/סוכריות צבעוניות/ תפוחים מקורמלים.