רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
קובנה

מתכון

כ-60 דקות בינוני

מצרכים למתכון

להכנה
מריחת הבצק

אופן ההכנה

האם יש גולש באתר שלא מכיר את המאכל הידוע קובנה? הנה לפניכם המתכון האמיתי והטעים ביותר לקובנה מהסרטים

• בשלב הראשון ניקח קילו קמח וכף שמרים , ונערבב - לאחר מכן נוסיף 3 כפות סוכר ושוב נערבב.
• נוסיף עכשיו עוד 4 כוסות מים פושרים בערך וכפית מלח, ם הבצק טיפה דביק אפשר להוסיף קמח - ולערבל היטב עד לקבלת בצק אחיד.
• להכניס את הבצק אל תוך קערה, ולעטוף אותה בניילון נצמד - להניח להתפחה של שעה.
• לאחר שעה אנו נלוש שוב את הבצק על מנת להוריד לו את הנפח, וניתן לו הנפחה של שעה נוספת.
• כעת נפתח את הבצק על משטח מקומח , נפתח אותו הכי גדול שאפשר עדיף להעזר במערוך מקומח , ולמרוח מחמאה.
• אחר כך לקפל על שניים , לרדד שוב ולמרוח מחמאה - ואז שוב לקפל לרדד ולמרוח את המחמאה שנשארה, ולבסוף לגלגל לשבלול ארוך ולחתוך אותו לפרוסות ולהניח בתוך סיר הקובנה.
* לפני שמניחים בתוך סיר הקובנה , יש למרוח את דפנות הסיר מחמאה.
• ניתן לו התפחה נוספת אחרונה, ונכניס לתנור שחומם מראש ל100 מעלות או על פלטה מכוסה.


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות