מצרכים למתכון מרק בצל

מצרכים למתכון
1 ליטר ציר ירקות
6 יחידות בצלים
0.25 כפית פלפל שחור גרוס
1 צרור תימין
1 כף שמן
0.5 כפית מלח
1 כוס יין לבן חצי יבש
30 גרם חמאה
2 יחידות עלי דפנה

אופן הכנת מתכון כשבחוץ קר וגשום אין יותר מפנק ממרק בצל צרפתי

  1. חותכים את הבצל לשמיניות.
  2. מחממים סיר עם חמאה ושמן, מוסיפים את הבצלים ומאדים כ-10-15 דקות עד להזהבה קלה.
  3. יוצקים ציר ירקות, מתבלים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים כ-30 דקות.
  4. מסננים מהמרק את עלי הדפנה והתימין.
  5. טוחנים כחצי מכמות הבצלים עם הנוזלים ומחזירים לסיר.
  6. מוסיפים את היין הלבן, מערבבים ומבשלים עוד כ-10 דקות.
  7. בודקים טעמים ומגישים!

*מומלץ להגיש עם צנימים וגבינה מכל


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון למרק בצל מרק מרק בצל בצל מתכון למרק בצל מתכון מרק בצל יין לבן עלי דפנה תימין
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

מרק עדשים כתומות

מתכון למרק עדשים כתומות מנצח חמים וטעים במיוחד שלא תרצו להפסיק להכין ולאכול

מרק פול ירוק

מרק פול ירוק עם איטריות אורז

לחם ביתי מטריף

לחם ביתי מטריף בציפוי שומשום

עלי גפן ממולאים

מתכון נהדר וקל להכנה של עלי גפן מדהימים, הנשנוש האולטימטיבי לכל משפחה בישראל

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!