מצרכים למתכון כרובית בטמפורה בירה

מצרכים למתכון
2 יחידות חלבונים
1 יחידה כרובית
1 יחידה שמן לטיגון
220 מיליליטרים בירה לבנה
1.5 כפיות מלח
2 כוסות קמח

אופן הכנת מתכון כרובית בטמפורה בירה - כרובית קריספית מצופה בטמפורה פריכה על בסיס בירה

  1. מפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים, שוטפים ומייבשים היטב.
  2. מערבבים בעזרת מטרפה את כל חומרי הטמפורה עד לקבלת בלילה אחידה.
  3. מחממים שמן עמוק בסיר טיגון.
  4. מכניסים את הכרובית לבלילה ומוציאים אחד אחד לתוך השמן.
  5. מטגנים מכל הכיוונים עד להשחמה.
  6. ממשיכים בפעולה עד לסיום הכרובית.

*ניתן להגיש עם מטבל עשבי תיבול/ מטבל שום.


כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לכרובית בטמפורה בירה כרובית בטמפורה מתכון לכרובית בטמפורה כרובית בטמפורה בירה מתכון לכרובית בטמפורה בירה כרובית פרחי כרובית טמפורה בירה טמפורה בירה בירה לבנה בצק בירה פרחי כרובית בבצק בירה
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

מתכון לפלאפל

מתכון לפלאפל ביתי מנצח

כרובית בטמפורה בירה

כרובית קריספית מצופה בטמפורה פריכה על בסיס בירה

רולדת תמרים

עוגיות תמרים מטריפות שמתחסלות ברגע

דג פורל בתנור

דג פורל בתנור עם עשבי תיבול

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!