מצרכים למתכון ספגטי ברוטב עגבניות

מצרכים למתכון
1 קופסא רסק עגבניות
2 יחידות בצלים קצוצים
1 קופסא עגבניות מרוסקות
1 כפית מלח
0.25 כפית כורכום
1 שן שום
1 חבילה ספגטי
1 כף בזיליקום יבש
0.25 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה
0.5 כוס שמן
1 כוס מים
1 כף סוכר
0.25 כפית כמון

אופן הכנת מתכון ספגטי ברוטב עגבניות - ספגטי כמו של פעם ברוטב אדום עם ניחוחות וטעמים מושלמים

  1. בסיר גדול ורחב מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עם מעט מלח על אש קטנה תוך ערבוב, עד להזהבה של הבצל.
  2. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים יחד כחצי דקה. (זהירות שלא ישרף)
  3. מוסיפים את הפפריקה, הכמון, הכורכום, הפלפל ורסק העגבניות ומערבבים כמה שניות.
  4. יוצקים את העגבניות המרוסקות והמים ומתבלים במלח, בסוכר ובזיליקום יבש ומערבבים.
  5. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-20 דקות.
  6. במקביל מבשלים את הספגטי בסיר עם מים ומלח עד שהספגטי כמעט מוכן והוא עדיין קצת קשה באמצע.
  7. מסננים ומעבירים לסיר עם הרוטב.
  8. מבשלים יחד כ-5 דקות, מערבבים היטב ומגישים.

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לספגטי ברוטב עגבניות ספגטי ספגטי עגבניות מתכון לספגטי עגבניות רוטב עגבניות ספגטי ברוטב עגבניות עגבניות ספגטי של פעם רוטב אדום
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

פירה בטטה ותפוח אדמה

מתכון לפירה בטטה ותפוחי אדמה, במרקם עדין וטעים. מתאים כתוספת לארוחת צהריים עם שניצל או חזה עוף - ניתן להכין גם חלבי.

פיצה מושלמת כמו בטאבון במטבח הביתי שלכם

פיצה קריספית, נפוליטנית ברמה של מסעדה בתנור הבייתי

כדורי שוקולד על מקל

כדורי שוקולד של פסק זמן על מקל

סופגניות אפויות

גם בחנוכה אפשר בלי לאכול מטוגנים- סופגניות אפויות

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!