מצרכים למתכון עוגיות פירות יבשים

מצרכים למתכון
0.5 כפית תמצית וניל
0.5 כוס חמאה
0.5 כוס צימוקים יבשים
2 כוסות קמח מנופה
1 כף גרידת תפוז
3 כוסות שקדים קלויים
0.25 כפית מלח
2 יחידות ביצים
0.75 כוס סוכר
1 כוס פיסטוק לא קלוי, ללא הקליפה
1.5 כפיות אבקת אפיה

אופן הכנת מתכון עוגיות פירות יבשים - עוגיות ביסקוטי קריספיות עם אגוזים ופירות יבשים

  1. בקערת מיקסר מערבבים היטב חמאה, סוכר, גרידת תפוז, תמצית וניל עד שהמצרכים מתאחדים היטב. מוסיפים ביצה אחת וממשיכים לערבב במהירות בינונית, מוסיפים ביצה שניה וממשיכים לערבב כדקה נוספת.
  2. בקערה נפרדת מערבבים היטב קמח, אבקת אפיה ומלח ומוסיפים לתערובת החמאה והסוכר ומפעילים את המיקסר על מהירות בינונית עד שהתערובת אחידה.
  3. מצננים את התערובת במקרר במשך 30 דקות, עד שהיא מאבדת מדביקותה ומתקשה.
  4. מוסיפים אגוזים ופירות יבשים ומטמיעים אותם בבצק באופן שווה.
  5. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים ומכל חלק מגלגלים נקניק עבה על משטח מקומח.
  6. מניחים את שלושת חלקי הבצק המגולגלים על גבי תבנית האפיה.
  7. אופים בתנור שחומם מראש על 160 מעלות כ-30 דקות עד שהם מתחילים להזהיב קלות.
  8. מוציאים ומצננים במשך 10 דקות.
  9. על קרש חיתוך, חותכים כל נקניק בצק לפרוסות דקות של 3 ס"מ ומניחים כל פרוסה על תבנית האפיה המשומנת.
  10. אופים במשך 15 דקות, עד שהביסקוטי מתחילים להזהיב.
  11. מוציאים את הביסקוטי ומצננים אותו כ-10 דקות.

*הביסקוטי נשמרים היטב בצנצנת סגורה בטמפרטורת החדר.


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: בינוני
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לעוגיות פירות יבשים ביסקוטי פירות יבשים ביסקוטי בישקוטי מתכון לביסקוטי פירות יבשים פירות יבשים שקדים קלווים פיסטוקים קלויים שקדים פיסטוק צימוקים
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

עוגיות מגולגלות תמרים וטחינה

רולדה נמסה בפה במילוי ממכר של ממרח תמרים וטחינה שחותכים לעוגיות מגולגלות שאי אפשר להפסיק לנשנש

בראוניז אגוזים

מתכון לבראוניז קל ומהיר להכנה

מתכון לקרפ

קרפ ביתי טעים במיוחד וקל להכנה!

מאפה תפוח עץ וממרח תמרים

מאפה טעים ומרשים

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!