מצרכים למתכון רוטב אלפרדו

מצרכים למתכון
250 גרם פטריות שמפיניון טריות
1 כף חמאה
0.5 כפית מלח
1 כף יין לבן יבש
1 יחידה בצל לבן קצוץ דק
1 טיפה פלפל לבן
100 גרם פתיתי פרמזן
2 כפות שמן זית
0.25 כפית אגוז מוסקט
250 מיליליטרים שמנת מתוקה

אופן הכנת מתכון רוטב אלפרדו - רוטב שמנת פטריות קלאסי מהמטבח האיטלקי

  1. ממיסים את החמאה בסיר עם שמן זית, מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות עד שהוא ניהיה שקוף.
  2. מוסיפים את הפטריות חתוכות לפרוסות/ חצאים, מאדים עד שהנוזלים מאבדים מחצית מנפחם ומנמיכים את האש.
  3. מוסיפים את השמנת ואת גבינת פרמזן ובוחשים עד קבלת רוטב מעט סמיך.
  4. מתבלים מלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט ומכבים את האש.

*מגשים עם פסטה/ רביולי/ ניוקי


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לרוטב אלפרדו רוטב אלפרדו אלפרדו רוטב שמנת רוטב שמנת פטריות מתכון לרוטב שמנת פטריות מתכון לרוטב שמנת שמנת פטריות
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

חטיפי בורקס גבינה ממכרים

בורקס בצק שמרים במילוי גבינה בציפוי שומשום טעים במיוחד

לזניה שחיתות עם ריקוטה

12 רולים של עלי לזניה במילוי עגבניות וגבינות

בורקס בשר עם רוטב פטריות

מומלץ לאירוח או לחגים, טעים בטירוף וגונב את ההצגה!

כשר לפסח

פטריות פורטבלו ממולאות בירק

מתכון נהדר וקליל לפטריות פורטבלו במילוי של ירק משגע, צמחוני טעים וקל להכנה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!