מצרכים למתכון תפוחי אדמה מעוכים

מצרכים למתכון
1 כפית טימין
0.25 כפית פלפל שחור
0.5 כפית מלח
3 כפות שמן זית
5 יחידות תפוחי אדמה בינוניים

אופן הכנת מתכון תפוחי אדמה מעוכים - התוצאה המתקבלת תהיה של תפוחי אדמה שזופים וריחניים, עם ציפוי קריספי ומתפצח בפה

מניחים את תפוחי האדמה בסיר ומכסים במים ומחממים על אש גבוהה עד לרתיחה.

מנמיכים לאש בינונית וממשיכים לבשל במשך 20 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים אבל לא מאוד (עד שמזלג ננעץ בהם בקלות). מסננים ומנגבים את תפוחי האדמה.

מניחים את תפוחי האדמה על נייר אפיה ומועכים בעזרת כוס זכוכית הפוכה/ מזלג עד שהם מתבקעים והקליפה נסדקת (לא לשטח יותר מידי).

מפזרים מעל תפוחי האדמה שמן זית ואת התבלינים בצורה אחידה.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים במשך כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה מזהיבים.


כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לתפוחי אדמה מעוכים תפוחי אדמה מעוכים תפוחי אדמה דפוקים תפוחי אדמה בתנור תפוחי אדמה צלויים בתנור תפוחי אדמה קריספים תפוח אדמה תפוחי אדמה
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

פירה בטטה ותפוח אדמה

מתכון לפירה בטטה ותפוחי אדמה, במרקם עדין וטעים. מתאים כתוספת לארוחת צהריים עם שניצל או חזה עוף - ניתן להכין גם חלבי.

פסטה צהובה

פסטה צדפים ברוטב צהוב טעימה לארוחת הצהריים

ביצה עלומה שנעלמה בסטייק טרטר

מנה מיוחדת ומפתיעה

פלפלים מוקרמים

פלפלים ממולאים בביצים, רוטב וגבינה מוקרמת עם פסטו מלמעלה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!