רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
תפוחי אדמה מעוכים
מתכון

תפוחי אדמה מעוכים

כ-15 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

התוצאה המתקבלת תהיה של תפוחי אדמה שזופים וריחניים, עם ציפוי קריספי ומתפצח בפה

מניחים את תפוחי האדמה בסיר ומכסים במים ומחממים על אש גבוהה עד לרתיחה.

מנמיכים לאש בינונית וממשיכים לבשל במשך 20 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים אבל לא מאוד (עד שמזלג ננעץ בהם בקלות). מסננים ומנגבים את תפוחי האדמה.

מניחים את תפוחי האדמה על נייר אפיה ומועכים בעזרת כוס זכוכית הפוכה/ מזלג עד שהם מתבקעים והקליפה נסדקת (לא לשטח יותר מידי).

מפזרים מעל תפוחי האדמה שמן זית ואת התבלינים בצורה אחידה.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים במשך כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה מזהיבים.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות