רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
לחם במחבת
מתכון

לחם במחבת

כ-40 דקות בינוני

מצרכים למתכון

בצק

מלית

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

המתכון הבא הוא לא רגיל , שילוב של לחם במחבת עם הפתעה מיוחדת בביס הראשון!

• בשלב הראשון יש לערבל את כל חומרי הבצק עד שנקבל כדור בצק חלק ואחיד, ולתת לו לתפוח כחצי שעה.
• בזמן שהבצק בהתפחה אנו נכין את המילוי, נשים בקערה את כל חומרי המלית, נערבב הכל יחד היטב ונניח בצד.
• לגרד 200 גרם גבינה (אני ערבבתי גם טיפה גבינה בולגרית) ולהניח בצד.
• כעת נחזור לבצק, נחלק אותו לשניים.
• נשמן מחבת גדולה או סיר מרובע שטוח, ונפתח עליו חלק אחד של הבצק.
• מעל הבצק נמרח את הרוטב שהכנו קודם.
* שימו לב: במריחה יש להזהר ולהשאיר את שולי הבצק נקיות מרוטב.
• מעל הרוטב שמרחנו נשים את הגבינה צהובה שגרדנו ואפשר להוסיף כמוני גם קצת גבינה בולגרית, אפשר גם לשים זיתים זה מוסיף.
• בשלב הזה נפתח את החלק השני של הבצק על משטח מקומח ופשוט נסגור על הבצק השני עם המילוי ונהדק עם הידיים בצורת צביטה.
* איך סוגרים את הבצק? לאחר שהנחנו את הבצק השני על הראשון נצבוט את קצוות הבצק עד שייסגר לגמרי.
• לאחר שסגרנו , נבשל על אש נמוכה עם מכסה.
• מרימים טיפה בזהירות את המכסה לבדוק אם השחים מתחת, הופכים בזהירות לצד השני עד שמשחים גם מצדו השני.
* בערך 10 דקות מכל צד.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות