רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
שטרודל תפוחים
מתכון

שטרודל תפוחים

כ-40 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

שטרודל תפוחים זה עוגה טעימה ופשוטה להכנה שמכינים בקלות על בסיס בצק עלים מוכן ומלית מעולה וארומטית של תפוחים וקינמון

  1. מרדדים את הבצק עלים לריבוע . מניחים מעל נייר אפייה ומצננים במקרר עד שמלית התפוחים מוכנה.
  2. מערבבים את תערובת המלית סוכר, קינמון, אגוז מוסקט וקורנפלור.
  3. פורסים את התפוחים לפרוסות דקות ומערבבים יחד עם תערובת המלית.
  4. מניחים את התערובת המרכז הבצק עלים, משאירים בערך סנטימטר בשני הקצוות.
  5. מקפלים את הקצוות על התערובת ומהדקים.
  6. מגלגלים בעדינות בעזרת הנייר אפייה  כך שהתפר של הקצוות בחלק התחתון.
  7. מצננים היטב 20 דקות במקרר.
  8. חותכים קווים אלכסוניים בחלק העליון של השטרודל ומברישים בביצה טרופה עם מים ומעל מפזרים סוכר חום.
  9. מכניסים לתנור שחומם מראש על  200 מעלות ל20-25 דקות, עד שהמאפה בצבע חום זהוב כהה והמלית מתחלה לבעבע.
  10. מומלץ להגיש לצד גלידת וניל טובה:)
ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות