מערבבים בקערה (בעזרת כף) את הקמח עם השמרים והסוכר. מוסיפים מים ומערבבים במשך כדקה. מוסיפים שמן ומלח ומערבבים במשך כ-2 דקות (אמורה להתקבל תערובת בצקית רכה ודביקה).
-מכסים את הקערה במגבת ומניחים בצד להתפחה במשך 30 דקות. מערבבים עם כף ומכסים שוב למשך 10 דקות.
-בינתיים מחממים תנור מראש ל-190 מעלות.
-מרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה ומשמנים את הנייר. בעזרת כף משומנת יוצקים עיגולים לתבנית במרווחים אחד מהשני (כל עיגול בכמות של כף וחצי גדושות). משמנים את כף היד ומשטחים מעט כל עיגול.
-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 12 דקות
מוציאים מהתנור ומורחים רוטב פיצה ומפזרים גבינה צהובה וזיתים.
-מחזירים לתנור החם, והפעם מניחים את התבנית על רשת התנור התחתונה. אופים במשך כ-20 דקות.
כדור נימוח במילוי גבינת מוצרלה נמסה ומושלמת! יאמי
כרובית מוקרמת בתנור רק 30 דקות הכנה
ריבת לימונים עם ניחוח וניל, טעם מתוק - חמצמץ והכנה נורא קלה :)
עוגת טאטרט שוקולד ב15 דקות הכנה בלבד