מצרכים למתכון שבלולי גבינה ושום

לבצק:
200 מיליליטרים יוגורט
2 כוסות קמח לבן
1 כפית מלח
1 כף אבקת אפיה
למילוי:
1 כוס גבינה צהובה מגורדת
3 כפות שמן זית
50 גרם גבינת פרמזן מפוררת

אופן הכנת מתכון שבלולי גבינה ושום - 12 מנות

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.

-מערבבים בקערה קמח, אבקת אפיה, מלח ויוגורט עד לקבלת בצק חלק ונוח לעבודה (אם הבצק יבש יש להוסיף כמה כפות מים בהדרגה ולפי הצורך).

-מרדדים את הבצק בעזרת מערוך למלבן בגודל 20X30 ס"מ.

-מערבבים בקערית 3 כפות שמן זית ושום כתוש ומורחים על הבצק באופן שווה. מפזרים גבינה צהובה, גבינת פרמזן ופטרוזיליה מיובשת.

-מגלגלים את הבצק לרולדה וחותכים לשבלולים בעובי כ-2 ס"מ.

-מניחים בתבנית על נייר אפיה. מורחים את החלק העליון בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-25 דקות, עד להזהבה.


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לשבלולי גבינה ושום
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

פסטה קרה ופרמז׳ן

סלט פסטה קר עם עגבניות ופרמז׳ן

כדורי ברוקולי עם גזר גמדי

כדורי ברוקולי וירקות טעימים ובריאים ברוטב מוקרם

סלמון על הפלנצ׳ה

פילה סלמון על הפלנצ׳ה עם סויה ודבש

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!