מצרכים למתכון עוגיות סילאן וטחינה

מצרכים למתכון
0.5 כוס סילאן
100 גרם חמאה/מחמאה
1.5 כוסות קמח תופח
1 יחידה סוכר וניל
0.5 כוס טחינה גולמית
0.25 כוס סוכר

אופן הכנת מתכון עוגיות סילאן וטחינה - יוצאות פריכות ונמסות בפה

עוגיות בזילוף פשוטות ומהירות להכנה.
העוגיות יוצאות פריכות ונמסות בפה.


- ממיסים את החמאה ומעבירים לקערת ערבוב
- מוסיפים סוכר ומערבבים
- מוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר
- מערבבים היטב עד לקבלת בצק רך מאוד
- מעבירים את הבצק לשקית זילוף
- על תבנית עם נייר אפייה מזלפים עוגיות בגודל ובצורה שאוהבים
- אופים כ-12 דק' בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות

* אפשר להוסיף שקדים/אגוזים על העוגיות לפני האפייה.
* לאחר האפייה יש להשאיר את העוגיות להתקרר, כשהן חמות הן פשוט מתפוררות.


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לעוגיות סילאן וטחינה טחינה עוגיות טחינה זילוף פריך טעים
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

עוגת שוקולד ללא גלוטן

עוגה פאדג׳ית מלאת שוקולד ונמסה בפה לרגע של כיף

עוגיות קוקוס מרוקאיות

מתכון מבית אמא של עוגיות קוקוס עם מרקמים וטעמים מיוחדים

עוגת קרם

מתכון ממכר לעוגת קרם בציפוי שוקולד

דלעת ערמונים בתנור

מתכון מעולה לדלעת ערמונים אפויות בתנור

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!