עוגיות בזילוף פשוטות ומהירות להכנה.
העוגיות יוצאות פריכות ונמסות בפה.
- ממיסים את החמאה ומעבירים לקערת ערבוב
- מוסיפים סוכר ומערבבים
- מוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר
- מערבבים היטב עד לקבלת בצק רך מאוד
- מעבירים את הבצק לשקית זילוף
- על תבנית עם נייר אפייה מזלפים עוגיות בגודל ובצורה שאוהבים
- אופים כ-12 דק' בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות
* אפשר להוסיף שקדים/אגוזים על העוגיות לפני האפייה.
* לאחר האפייה יש להשאיר את העוגיות להתקרר, כשהן חמות הן פשוט מתפוררות.
עוגה פאדג׳ית מלאת שוקולד ונמסה בפה לרגע של כיף
מתכון מבית אמא של עוגיות קוקוס עם מרקמים וטעמים מיוחדים
מתכון ממכר לעוגת קרם בציפוי שוקולד
מתכון מעולה לדלעת ערמונים אפויות בתנור