רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
רולדה עם קצפת
מתכון

רולדה עם קצפת

כ-20 דקות קל

מצרכים למתכון

להכנה

קצפת

קישוט

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

רולדה חלומית שלא תבייש אף אורח מפוצצת בקצפת ורוטב שוקולד , יאמי!

אופן ההכנה:
• ניקח את החלבונים והסוכר ונקציף אותם יחד במשך של 5-7 דקות בערך.
• להוסיף את החלמונים, את הביצים , האבקת אפייה , השמן, הקמח , והקקאו ונמשיך להקציף.
• בשלב הזה , נרפד תבנית בנייר אפייה ונשמן אותה - להעביר אל התבנית ולהכניס אותה לתנור על חום של 180 מעלות כ12 דקות בערך.
• כעת , להוציא מהתנור ונגלגל את הרולדה ביחד עם מגבת , ולתת לה לנוח כ10 דקות לפחות.
• לאחר שהרולדה נחה , יש לכסות בקצפת שהכנו מראש.

אופן הכנה לקצפת:
• יש להקציף את כל מצרכי הקצפת ביחד עד שנקבל קצפת אחידה חלקה ויציבה.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות