רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
פאי שוקולד
מתכון

פאי שוקולד

כ-50 דקות בינוני כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

בצק

מילוי

אופן ההכנה

המתכון הבא הוא לאוהבי השוקולד, פאי שוקולד מטריף שיעבור חלק בבטן אחרי ארוחה טובה

• בשלב הראשון נקציף את החמאה ביחד עם האבקת סוכר עד שנקבל תערובת אחידה וקרמית, לאחר מכן נוסיף את הביצה ביחד עם רבע מכמות הקמח ונעבד הכל יחד.
• כעת נוסיף את שאר הקמח ונעבד שוב היטב עד שנקבל בצד אחיד.
• נעביר את הבצק אל קערה, נעטוף בנייר נצמד ונכניס אל המקרר לשעתיים בערך.
• נוציא את הבצק, נקמח משטח עבודה ונרדד עליו את הבצק שיהיה קצת יותר גדול מהתבנית.
• נעביר את הבצק אל התבנית ,נוריד את שולי הבצק ונכניס את התבנית למקפיא לרבע שעה.
* שימו לב: יש לחורר את הבצק על מנת למנוע ממנו להתנפח בתנור.
• בחלוף הרבע שעה בתוך המקפיא נכניס את התבנית לתנור בחום של 180 מעלות כ20 דקות עד שיגיע להזהבה.
• בשלב האחרון , ישלצנן את הפאי ובינתיים להכין את המילוי.

אופן ההכנה למילוי:
• בשביל המילוי קודם כל נקצוץ את השוקולד המריר.
• לאחר שקצצנו , נרתיח שמנת מתוקה עד שיבעבע קלות ונשפוך את השמנת על השוקולד שקצצנו קודם.
• נוסיף אל  השמנת והשוקולד 50 גרם של חמאה ונטרוף הכל יחד היטב עד שהכל יתאחד.
• מה שנשאר כעת זה למלאות את הפאי ולהכניס אותו למקרר.

• בהצלחה ובתיאבון ! :)

ניסית את המתכון? איך יצא?
(4.5) | 2 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
תמונה של מתכון שטרויזל פרג
כ-60 דקות קל כשר חלבי
תמונה של מתכון פאי לימון משגע
כ-120 דקות בינוני כשר חלבי
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות