• בשלב הראשון , נקצוץ את השוקולד המריר. (ניתן גם לרסק את השוקולד בפומפיה)
• את הפקאנים אנו נקצוץ גס אך לא מדיי.
* שימו לב: ניתן להחליף את הפקאנים בשקדים או אגזוי מלך מי שאוהב.
• כעת ניקח קערה, ונשים בתוכה 1.5 כוסות של אבקת סוכר ונוסיף את הקקאו והמלח - ונערבב הכל היטב.
• נוסיף אל התערובת היבשה את חלבוני הביצה ונערבב עד שנקבל בלילה אחידה.
• בשלב הזה נוסיף את השוקולד והפקאנים ונערבב ביחד עם הבלילה.
• עכשיו נדליק את התנור, ונחמם אותו ל160 מעלות.
• בשלב האחרון ניקח כף מהבלילה , ונשים על תבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה.
* שימו לב: יש להניח את העוגיות במרווחים.
• נכניס אל התנור כשהוא חם כ25 דקות.
• בחלוף 25 הדקות , נוציא את העוגיות ונעביר אותן אל רשת על מנת שיצטננו. (יש להגיש את העוגיות קרות).
עוגה פאדג׳ית מלאת שוקולד ונמסה בפה לרגע של כיף
מתוק ומלוח זה תמיד השילוב האולטימטיבי
עוגת שכבות בצק פריך, ריבת דובדבנים ומרנג וניל
קלה להכנה, נראת כמו לאפה רגילה וגם הטעם דומה מאוד