רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגיות שוקולד ופקאן
מתכון

עוגיות שוקולד ופקאן

כ-20 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

עוגיות שוקולד בתוספת של פקאן שמעניקה טעם מיוחד, והכי חשוב שזה קל להכנה וכשר לפסח!

• בשלב הראשון , נקצוץ את השוקולד המריר. (ניתן גם לרסק את השוקולד בפומפיה)
• את הפקאנים אנו נקצוץ גס אך לא מדיי.
* שימו לב: ניתן להחליף את הפקאנים בשקדים או אגזוי מלך מי שאוהב.
• כעת ניקח קערה, ונשים בתוכה 1.5 כוסות של אבקת סוכר ונוסיף את הקקאו והמלח - ונערבב הכל היטב.
• נוסיף אל התערובת היבשה את חלבוני הביצה ונערבב עד שנקבל בלילה אחידה.
• בשלב הזה נוסיף את השוקולד והפקאנים ונערבב ביחד עם הבלילה.
• עכשיו נדליק את התנור, ונחמם אותו ל160 מעלות.
• בשלב האחרון ניקח כף מהבלילה , ונשים על תבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה.
* שימו לב: יש להניח את העוגיות במרווחים.
• נכניס אל התנור כשהוא חם כ25 דקות.
• בחלוף 25 הדקות , נוציא את העוגיות ונעביר אותן אל רשת על מנת שיצטננו. (יש להגיש את העוגיות קרות).

ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות