מצרכים למתכון בראוניז כשר לפסח

מצרכים למתכון
0.5 כפית אבקת אפייה
4 יחידות ביצים
2 כפות מים רותחים
1 כוס שמן
0.75 כוס קקאו
1 כפית תמצית וניל
1 כוס אבקת סוכר
1 כוס קמח מצה
0.5 כפית מלח
2 כוסות סוכר
3 כפות חמאה או מרגרינה
1 כוס אגוזי מלך (קצוצים)
ציפויי
1 יחידה שוקולד מריר שלם

אופן הכנת מתכון בראוניז כשר לפסח - עוגיות בראוניז חלומיות שמתמוססות בפה, כשרות לפסח!

שימו לב: ניתן להחליף את ה3/4 כוס קקאו בחבילת שוקולד מריר על פי אופן ההכנה.

• ניקח את הביצים ונקציף אותם ביחד עם הסוכר עד שנקבל תערובת אחידה וקלילה.
• נשפוך את השמן אל התערובת שקבלנו ואת התמצית וניל תוך כדי שאנחנו מערבבים.
• במידה והשתמשם בקקאו, נוסיף אותו תוך כדי ערבוב, במידה והחלטתם להשתמש בשוקולד מריר, יש להמיס אותו על אש נמוכה ולאחר שהוא נמס לגמרי מקפלים אותו אל תוך התערובת.
* שימו לב: לקפל את השוקולד אל תוך התערובת כשהוא התקרר ולא חם!
• כעת נוסיף את הקמח מצה, המלח, האבקת אפייה והאגוזים אל התערובת תוך כדי ערבוב, שימו לב שכל מה שאנחנו מוסיפים קורה תוך כדי ערבוב!
• לבסוף ניקח תבנית מלבנית ונרפד אותה בנייר אפייה. נשטח את התערובת על התבנית ומכניסים לתנור בחום של 170 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות.
* שימו לב שזה לא מתייבש.

אופן ההכנה לציפוי:
• על מנת להכין את הציפוי לבראוניז, נמיס את השוקולד המריר והחמאה על אש קטנה.
• מערבבים היטב שהכל יימס ונקבל ציפוי אחיד.
• כעת נוסיף את האבקת סוכר ושוב נערבב היטב, ואז להוסיף את המים הרותחים ושוב מערבבים היטב.
• הציפוי מוכן! נצפה את הבראוניז לגמרי לפני שמתקרר.

* לא לשכוח לחתוך את הבראוניז לריבועים לפני ההגשה :)


כשרות: -
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לבראוניז כשר לפסח בראוניז בראוניס בראוני כשר לפסח מתכונים לפסח בראוניז לפסח קינוח לפסח קינוחים לפסח מתכונים קלים מתכון קל
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

לאפה עם שוקולד

לאפה עם שוקולד עם תותים, בננות וסוכריות מעל

מאפים במילוי תפוח

מאפיי קורנפלור במילוי תפוח

כשר לפסח

עוגת קרמבו כשרה לפסח

עוגת קרמבו קלה להכנה, פרווה , טעימה מאוד והכי חשוב כשרה לפסח!

רולדות טעימות עם ממרח לוטוס וממרח חלווה

רולדות טעימות משולבות עם 2 ממרחים ביחד לטעם משודרג וכייפי

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!