• ניקח קערה, ונערבב בתוכה את כל החומרים היבשים חוץ מהמלח. נערבב היטב, ולאחר מכן נוסיף את המלח, הברנדי, והמים.
• נלוש הכל היטב בידיים עד שנקבל בצק.
* שימו לב: הבצק צריך להיות נוזלי יחסית.
• כעת ניתן לבצק תפיחה של שעתיים.
• לאחר מכן נוציא מהבצק את כל האוויר, נלוש טיפה ונקפל אותו וניתן לו תפיחה נוספת של חצי שעה.
• לבסוף נעשה כדורים מהבצק בגודל כדור פינג פונג.
• נשמן את ידינו וניצור בכל כדור חור במרכזו, ונטגן אותו היטב משני צידיו עד הזהבה.
• נוציא את הספינג' מהסיר עם מסננת ונניח על נייר סופג.
אופן הכנת הסירופ:
• קל ופשוט, נרתיח את כל מצרכי הסירופ בתוך סיר עד שהכל מצטמם לחצי.
תותים, שוקולד וקוקוס מה עוד צריך בחיים האלה?
יוגורט קפוא בצירוף מגוון פירות העונה עם מרקם מיוחד לקראת בואו של האביב.
פאי שוקולד ציפס בציפוי חמאת בוטנים ושוקולד
שורבה עיראקית חמה וחורפית במיוחד