רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
חיתוכיות ריבה
מתכון

חיתוכיות ריבה

כ-35 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

חיתוכיות ריבה - הקינוח המושלם לצד התה

• ניקח את כל החומרים מלבד הריבה, ונעבד אותם ביחד - עד שנקבל בצק אחיד ורך.
• את הבצק אנו נחצה לשני חלקים , חלק אחד קטן וחלק אחד גדול
* החלק הקטן נועד לפורר בסוף מעל הריבה, והחלק הגדול של הבצק נועד לתחתית החיתוכית.
• כעת ניקח תבנית ונשמן אותה, נשטח עליה את החלק הגדול של הבצק.

• לאחר ששטחנו את הבצק, נכניס את התבנית לתנור בחום של 160 מעלות כ5 דקות

(זה לא צריך להיות אפוי לגמרי).
• מעל הבצק האפוי אנו נמרח ריבה, ואת החלק הקטן שחתכנו קודם מהבצק אנו נפורר מעל שכבת הריבה שמרחנו.
• נכניס לאפייה נוספת בחום של 170 מעלות עד שהבצק מזהיב.
• לאחר שהבצק הזהיב, נוציא מהתנור נצנן ונחתוך לריבועים או מלבנים את החיתוכיות.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות