מצרכים למתכון עלי גפן ממולאים

מצרכים למתכון
1 יחידה מים
1 יחידה גזר
1 יחידה עלי גפן
1 יחידה עלי כרפס
1 יחידה אבקת עוף
1 יחידה פלפל
1 יחידה שמן זית
1 יחידה מיץ לימון
1 יחידה מלח
1 יחידה אורז
1 יחידה שמן
1 יחידה בצל
1 יחידה חוואיג
1 יחידה פטרוזליה
1 יחידה תפוח אדמה
1 יחידה עגבניה

אופן הכנת עלי גפן ממולאים - מתכון נהדר וקל להכנה של עלי גפן מדהימים, הנשנוש האולטימטיבי לכל משפחה בישראל

למלית האורז

לשים בקערה
קילו אורז לא מבושל צרור פטרוזיליה קצוצה בצל יבש קצוץ דק
3 עגבניות מגורדות
2 וחצי גזר מגורד
עלי סלרי (כרפס) רק את העלים
מלח פלפל חוויאג' כוס שמן
לערבב הכל..

לקחת עלי גפן לשטוף היטב, לגלגל שהצד המחוספס של העלה יהיה כלפי מטה.
להניח כפית מהתערובת ולקפל

קודם  צד ימין ושמאל פנימה, ואז מגלגלים בצורת סיגר..

בתחתית הסיר
להניח תפוח אדמה לא מבושל, ועל להניח בצורה מעגלית כמו בתמונה
את העלי גפן המגולגלים
להניח מעל צלחת גדולה.. שהעלים לא יתפרקו..
למזוג מים קרים עד הגובה,
מעט מיץ לימון 
3 כפות אבקת מרק 
שמן זית טיפה בתאבון

נערך לפני 2 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לעלי גפן ממולאים עלי גפן ממולאים עלי גפן ממולאים מתכונים מתכונים קלים מתכון משופר
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

פסטה עם לבבות ארטישוק ועגבניות שרי

פסטה פוטוצ‘יני נפלאה ברוטב ארטישוק, עגבניות שרי ועגבניות מיובשות

פוסילי ארביאטה

פסטה ברוטב עגבניות חריף עם פטריות וזיתי קלמטה

לביבות ירק

לביבות ירוקות עם פטרוזיליה וכוסברה

עוגיות חמאה ומרשמלו

מעולות ליום הולדת או לכל אירוע חגיגי. ניתן לאכול אותן קרות או חמימות כך שהמרשמלו עוד נמס בפה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!