מצרכים למתכון לחם ממולא בשר

מצרכים למתכון
1 יחידה מלח
10 יחידות פטריות שמפיניון
1 יחידה זר עלי שמיר
0.25 כוס שמן זית
1 יחידה זר עלי נענע
1 יחידה פפריקה מתוקה או חריפה לפי טעם
1 יחידה זר עלי כוסברה
1 כפית כמון
2 יחידות ביצים
1 קילוגרם בשר טחון (שילוב כבש ואנטריקוט)
1 יחידה זר עלי פיטרוזיליה
1 יחידה סינטה פילה ושומן כבש (לפי טעם אישי)
7 יחידות בצלים ירוקים
1 יחידה לחם לבן אחיד שלם
1 יחידה בצל קצוץ דק
1 יחידה פלפל שחור
5 יחידות פטריות פרטבולו
1 יחידה פלפל חריף קצוץ דק
1 שן שום קצוצות

אופן הכנת לחם ממולא בשר - מתכון טעים ומופלא ללחם לבן שלם עם מילוי של בשר טחון, ירק ותבלינים משגעים!

• קודם כל יש לקצוץ את כל עשבי הטיבול ולשפוך הכל לקערה.
• אל הקערה ששפכנו אליה את העשבי טיבול הקצוצים נוסיף בצל, בשר טחון, את השמן זית וכל שאר התבלינים שרשומים לנו במצרכים.
• כעת יש לטגן את כל התערובת על מחבת 5-10 דקות טיגון עד שהבשר ישנה את צבעו.
• כעת ניקח לחם לבן שלם, ונרוקן את התוכן שלו.
• לאחר שכל התוכן שלו ריק וחלול נמלא אותו בתערובת שטיגנו, נשמן את הלחם מבחוץ בשמן זית וקצת שומשום וזעתר.
• לבסוף נכניס לתנור בחום של 170 מעלות כ25 דקות.

נערך לפני 11 חודשים על ידי צוות מה בסיר
המתכון שייך לאורית הדס אדרי

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון ללחם ממולא בשר לחם לחם לבן לחם במילוי לחם ממולא לחם במילוי בשר לחם בשר לחמים מאפים מתכונים קלים מתכון קל
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

רוגלך ביתי

מתכון משגע לרוגלך פרווה ביתי

טורטיות ביתיות

טורטיות להכנה פשוטה וקלה

מתכון לשבועות

אגרול אפוי במילוי גבינה וירקות

אגרול אפוי במילוי גבינה, פטריות גזר ובצל

רולדות שמרים אנטי-פסטי וגבינת עיזים

רולדות שמרים במילוי בצל מאודה, פלפלים קלויים וגבינת פטה עיזים

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!