מצרכים למתכון פסטל בלקני

מצרכים למתכון
2 יחידות ביצים גדולות
1 קילוגרם בצק עלים
3 פרוסות לחם (לבן או חיטה מלאה לפי טעמכם)
0.5 קילוגרם בשר טחון עוף
1 יחידה ביצה טרופה
0.5 קילוגרם בשר בקר טחון
1 יחידה מלח ופלפל

אופן הכנת פסטל בלקני - מתכון מעולה לשישי צהריים

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
משטחים את הבצק לתבנית אפייה מרובעת מס’ 26 (בינונית) – אפשר גם תבנית מאלומיניום,
ומחוררים את הבצק עם מזלג ומכניסים לתנור כ-10 דקות.

2. מוציאים את התבנית מהתנור.

3. מחממים מחבת ומניחים את הבשר טחון ומאדים אותו לאט לאט,
מרטיבים במים את 3 פרוסות לבן וסוחטים ומוסיפים לבשר להמשך אידוי.
מוסיפים את המלח והפלפל לפי הטעם. התהליך לוקח כ- 15-20 דקות. ומורידים מהאש להתקררות הבשר.

4. טורפים את הביצים מוסיפים לתערובת של הבשר, מערבבים טוב טוב ומשחטיפ על הבצק שהוצאנו מהתנור.

5. ומוניחים על התערובת הזאת עוד שכבת בצק, ומברישים עם ביצה. אפשר להוסיף שומשום או קמח למי שאוהב

6. ומכניסים לתנור עד הבצק נאפה טוב לפי שינוי צבע – כ-30 דקות

ועוד מתכונים: עולמן של בקי ואורלי

נערך לפני 4 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לפסטל בלקני פסטל פסטליקו אוכל בלקני בשר עוף בצק
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

המבורגר אנטריקוט

מתכון להמבורגר בשר אנטריקוט, צוואר ושומן כבש. לא יאמינו שזה המבורגר ביתי!

חזה עוף במרינדה

חזה עוף בתיבול מרינדה הנותן ארומה מיוחדת

תפוח אדמה אדום

מתכון לתפוח אדמה ברוטב אדום במיוחד בשבילכם!

עוגת סולת תפוזים מתוקה

עוגת הסולת הטובה והמוכרת בתוספת של תפוז מגורד וטעם שמזכיר זמנים אחרים.

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!