• נמיס 2 שוקולד מריר, ונמלאים תבנית סיליקון שקעים מלבנים או כל צורה אחרת.
• נחזיק את התבנית בשתי קצוות וננער מעל תבנית עד שמתקבלת צורה של תבנית חלולה מהשוקולד.
• כעת, נכניס למקפיא לפחות 4 שעות.
• נקציף שמנת מתוקה, חצי כוס אבקת סוכר ומוסיפים חצי ליטר גלידת וניל וממשיכים להקציף.
• ממלאים את התבניות חצי ס''מ לפני הסוף, ומכניסים שוב להקפאה של כמה שעות.
• לאחר מכן מורחים מעל שוקולד, מיישרים עם לקקן ומקפיאים שוב.
• בלחיצה קלה לשחרר את הגלידוניות ולאחסן בקופסא סגורה.
תותים, שוקולד וקוקוס מה עוד צריך בחיים האלה?
פרנץ טוסט מפיתה עם הרבה שוקולד נוטלה
מתכון נהדר וקל להכנה , חלות לשישי - שבת.
2 סוגי עוגיות טעימות, מפנקות וממכרות