מצרכים למתכון קינוח אישי פבלובה

מצרכים למתכון
250 מיליליטרים קצפת צמחית
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות פודינג
מרנג
100 גרם חלבון ביצה
200 גרם סוכר

אופן הכנת מתכון קינוח אישי פבלובה - קינוח אישי מעולה של פבלובה עם נשיקות מרנג ותותים.

1. קודם כל יש להקציף את הקצפת צמחית ביחד עם הפודינג ואבקת סוכר עד שמתקבלת קצפת יציבה , ומזלפים בתוך כוסות אישיות.
2. על מנת להכין את המרנג נקציף כרבע שעה 100 גרם של חלבון ביצה ביחד עם 200 גרם סוכר. לאחר רבע שעה להכניס לתנור בחום של 80 מעלות כ3 שעות, ולזלף לנשיקות או כל צורה רצויה.
* שימו לב: ניתן להשתמש גם בנשיקות מוכנות קנויות.

המתכון שייך לרויטל משה

כשרות: -
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לקינוח אישי פבלובה קינוח אישי קינוח בכוס קינוח קל להכנה פבלובה פוולובה קצפת
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

קינוח כוסות קרם וניל ושוקולד

קינוח כוסות בשכבות של קרם וניל, בננות והרבה הרבה שוקולד

כשר לפסח

כדורי שוקולד

מתכון ב10 דקות הכנה לכדורי שוקולד נפלאים כשרים לפסח, ניתן לעשות אותם גם בגרסת פרווה

מיני קובה גלילית

מנת מיני קובה מדהימה לאורחים 30 - 40 יח' קטנות

כנאפה

כנאפה ביתי הכי טעים שיש

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!