מצרכים למתכון פאי פקאן-שוקולד

מצרכים למתכון
85 גרם סוכר
40 גרם חמאה
25 גרם אבקת שקדים
140 גרם פקאנים
1 יחידה למלית 2 ביצים
1 יחידה ביצה
210 גרם קמח
1 יחידה לבצק 125 גרם חמאה רכה
120 גרם שוקולד מריר
35 גרם סוכר חום
180 גרם סירופ מייפל
1 טיפה מלח

אופן הכנת פאי פקאן-שוקולד - מתכון מדהים ולא קשה במיוחד של פאי עם מלית שוקולד אפויה בתוספת פקאנים

אופן הכנת הבצק: במיקסר עם בלון הקצפה מערבבים חמאה עם אבקת סוכר כ-5 ד', מוסיפים את שאר הרכיבים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד, עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כשעה.

מרדדים את הבצק לעובי של כ5 מ"מ ומרפדים בו את התבנית. מעבירים את התבנית עם הבצק לשעה במקיא ולאחר מכן מחממים תנור ל180 מעלות ואופים חלקית, כ-7 דקות.

אופן הכנת המלית: טורפים יחד ביצים, סירופ מייפל וסוכר. ממיסים את השוקולד המריר עם החמאה ומוסיפים לתערובת הביצים בהדרגה. קוצצים את הפקאן גס ומפזרים על גבי הקלתית ומעל מכסים בתערובת השוקולד

אופים כ-10 דקות על תנור שחומם ל170 מעלות עד להתייצבות המלית.

לאוהבי שוקולד במיוחד, ניתן לצפות לאחר האפייה בגנאש שוקולד המורכב מחצי מיכל שמנת מתוקה וחפיסת שוקולד מריר שהומסו יחד.

 

נערך לפני 3 שנים על ידי צוות מה בסיר
המתכון שייך לNaama's Cake Boutique

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: בינוני
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לפאי פקאן-שוקולד
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

בראוניז שוקולד גבינה

מה קורה שמחברים בראוניז שוקולד עם עוגת גבינה? מקבלים קינוח שמשלב בין שני הדברים הכי טעימים בעולם!

עוגת סולת ללא ביצים

עוגת סולת המורכבת ללא ביצים, בשילוב של שזיפים מיובשים ומעל סירופ מעדן.

רולדות טעימות עם ממרח לוטוס וממרח חלווה

רולדות טעימות משולבות עם 2 ממרחים ביחד לטעם משודרג וכייפי

פשטידת גבינות

מתכון קלאסי לפשטידת גבינות מעולה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות

נראית נהדר. אעשה בסופש הקרוב וגם שיתפתי בפייסבוק.


0
0