מצרכים למתכון אגרול אפוי במילוי גבינה וירקות

אגרול (10 סיגרים)
0.5 כפית מלח
0.25 כפית פפריקה מתוקה
2 יחידות גזרים מגורדים
5 כפות מים
0.25 כפית תבלין קארי
1 חבילה גבינה טוב טעם 3% טרה
0.5 כוס פטריות שמפניון (מקופסא) קצוץ דק
1 טיפה פלפל שחור טחון
5 יחידות עלי סיגרים (לחצות לחצי שיתקבל 10 חצאים)
2 כפות שמן
1 יחידה בצל גדול קצוץ דק
מטבל
1 גבעול בצל ירוק קצוץ דק דק
1 יחידה לבן 3% טרה

אופן הכנת מתכון אגרול אפוי במילוי גבינה וירקות - אגרול אפוי במילוי גבינה, פטריות גזר ובצל

1. במחבת מרססים שמן (או 2 כפות) ומוסיפים 5 כפות מים.

2. מאדים את הבצל הקצוץ עד שנהייה שקוף.

3. מוסיפים את הגזר המגורד והפטריות ביחד עם תיבול מלח, קארי, פפריקה מתוקה, ופלפל שחור לערבב עד שנעשים רכים ומורידים מהאש.

3. על המחבת כאשר העיסה חמה מוסיפים את הגבינה טוב טעם ומערבבים טוב טוב, כדי שהכל יתאחד. טועמים ובודקים תיבול.

4. מחממים תנור ל-190 מעלות

5. לוקחים חצי עלי סיגר ושמים כף באמצע ועוטפים משני הצדדים ומגלגלים. מרטיבים קלות עם מים את הקצת כדי שיידבק.

7. שמים נייר אפייה בתבנית תנור ומשמנים קלות עם תרסיס שמן, ומניחים את הסיגרים עם הפתח כלפי מטה.

8. מכניסים לתנור כ-20 דקות עד שמזהיב – לבדוק שלא יתייבש

9. מוציאים שיתקרר ומגישים לצד מטבל לבן 3% מעורבב עם בצל ירוק טרי וטעים.

נערך לפני 3 חודשים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לאגרול אפוי במילוי גבינה וירקות אגרול צמחוני חלבי ירקות שבועות גבינה אגרול אפוי עלי סיגר סיגר אגרול במילוי גבינה גזר פטריות בצל
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

כוסמת

מתכון בסיסי להכנת כוסמת

מתכון קינואה

קינואה בישול בסיסי

כשר לפסח

עוגיות שוקולד צ'יפס כשר לפסח

מתכון קליל להכנה לעוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח, לא ניתן לוותר על העוגיות האלה בפסח ליד הנס קפה בבוקר באחריות

כשר לפסח

קובה כשרה לפסח

קובה כשרה לפסח עם מלית דג או בשר או פטריות

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!