מצרכים למתכון נשנושי בטטה בטיגון או אפייה

אופן הכנת מתכון נשנושי בטטה בטיגון או אפייה

מתכון קליל ובריא אפשר לטגן או לאפות יוצא טעים וכולם נהנים.
אפשר בהחלט להוסיף תפוח אדמה לבן וקישוא ואז יוצא חגיגה יותר צבעונית

מרכיבים

לטיגון:

4 בטטות בינוניות שטופות ומקולפות

קולפן

מלח, פפריקה מתוקה

שמן קנולה לטיגון

בתנור:

נייר אפייה

תבנית תנור

מלח, פפריקה מתוקה

ההכנה:
בטיגון:

1. מקלפים עם קולפן את הבטטה לדפים דקים. אומנם עבודה קצת אבל בסוף זה שווה.

2. מחממים שמן עמוק בסיר בינוני

3. בוחנים כמה דפים לראות שהשמן רתח.

4. מכניסים כמות קטנה לשמן, ומשגיחים שלא ישרפו (הם עדינים ונשרפים מהר)

5. מוצאים על מסננת שמתחתה צלחת עם נייר סופג וממליחים קלות עם מלח ופפריקה מתוקה

בתנור:

1. מקלפים את הבטטות

2. מחממים מראש תנור ל- 200 מעלות

3. מניחים נייר על תבנית תנור

4. מפזרים את הבטטה ומכניסים לאפייה

5. יש להשגיח עד שהבטטה מסתלסלת ומתקשה ומזהיבה.

6. להוציא להמליח עם מלח ואפשר גם עם פפריקה מתוקה... מערבבים ומניחים שיתקרר.

בתאבון


כשרות: -
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לנשנושי בטטה בטיגון או אפייה קינוח פינוק בטטה צ'יפס טעים צמחוני טבעוני
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

מוזלי יוגורט ופירות

מנה מגוונת, משביעה ובריאה לארוחת בוקר הכוללת גרנולה, פירות, סילאן ויוגורט

כריך הפסטרמה הטעים שלי

כריך הפסטרמה הטעים שלי ב-2 הגשות

שוקיים אפויים בציפוי פירורי לחם

עוף קריספי בתנור- או בשמם של הילדים עוף שניצל

ברבורי פחזניות

קינוח נפלא לשבת ולאירוח

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!