מצרכים למתכון ממרח שעועית ועגבניות צלויות

מצרכים למתכון
1 יחידה לימון
0.5 כפית מלח גס, פלפל גרוס
4 יחידות עגבניות טריות
1 חופן עגבניות מיובשות
2 כוסות שעועית לבנה
1 חופן עלי מרווה
0.5 צרור עירית
10 שיני שום
1 כף שמן זית

אופן הכנת ממרח שעועית ועגבניות צלויות - מתכון קליל, טבעוני ודל קלוריות. מתאים לאירוח או כמנת פתיחה מצויינת

1. משרים את השעועית במים למשך הלילה
2. מבשלים את השעועית עם שני שיני שום וחצי מחופן המרווה
3. מבשלים עד לריכוך מלא
4. מורידים מהאש, מסננים (משאירים מעט מים) ומועכים את השעועית באופן גס
5. מוסיפים שלוש שיני שום כתוש, מלח, שמן זית ומעט לימון
6. חותכים את העגבניות הטריות לשמניות
7. מוסיפים חמש שיני שום, מלח גס, פלפל גרוס ושמן זית
8. מכניסים לתנור שחומם ל-220 מעלות
9. מוציאים כאשר כל הנוזלים התאדו והעגבניות נצלו כראוי
10. קוצצים לקערה שלושה עלים של מרווה
11. מוסיפים עירית קצוצה ועגבניות מיובשות קצוצות גס
12. מוסיפים את העגבניות הצלויות עם השום
13. מפלפלים וממליחים לפי הטעם
14. מניחים את ממרח השעועית בצלחת רחבה ומעט עמוקה
15. יוצרים גומה באמצע ויוצקים בעדינות את תערובת העגבניות
16. מפזרים מעל לימון, שמן זית, מלח גס ופלפל גרוס

נערך לפני שנה על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לממרח שעועית ועגבניות צלויות ללא גלוטן דל קלוריות טבעוני צמחוני מנת פתיחה סלטים מנה ראשונה מתכונים קלים
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

אנטיפסטי- ירקות בתנור

אנטיפסטי- ירקות קריספים מבחוץ ורכים מבפנים שאופים בתנור

פשטידת תרד טבעונית

קיש תרד לטבעונים בהכנה קלה אשר מספקת הנאה גדולה לכל בני המשפחה ובמיוחד לטבעונים שבינינו.

סלט ירקות פשוט להכנה

תערובת לסלט צ’וקולומומו, עשירה בחומצת אומגה, בסידן, אבץ ובמינרלים נוספים

פשטידות פתיתים אישיות ועוקצניות

פתיתים, גזר ואפונה, גבינה בולגרית וממרח פסטו צימחי

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!