מצרכים למתכון פרנץ טורטייה במילוי גבינה צפתית ותפוא

מצרכים למתכון
3 יחידות תפוח אדמה בינוני חתוך לקוביות
0.5 כפית פלפל שחור
100 גרם גבינה צפתית מעודנת
1 כפית מלח
3 כפות שמן קנולה או תרסיס שמן
3 יחידות ביצים (L)
8 יחידות טורטיות (קנויות)

אופן הכנת פרנץ טורטייה במילוי גבינה צפתית ותפוא - מתכון משגע כמו פרנץ' טוסט - רק עם טורטייה ועם מילוי מפנק

ההכנה:
1. מרתיחים את התפוחי האדמה במים עד לריכוך

2. מעבירים אותם למסננת מעל קערה, לניקוז נוזלים וצינון

3. אחרי תפו"א התקררו, בקערה מועכים אותם לפירה בינוני

4. מוסיפים את 100 גרם הצפתית, מועכים שוב ומתבלים
עד לעיסה אחידה. טועמים טיפה ואם צריך מתקנים תיבול.

5. חותכים את דפי הטורטיות לחצאים

6. מורחים בנדיבות מהעיסה ברבע הטורטייה וסוגרים 
ליצירת משולש

7. טורפים 3 ביצים בקערה נפרדת, וטובלים את משולשי הטורטייה

8. מחממים על אש בינונית מחבת עם 3 כפות שמן או תרסיס שמן

9. ובזהירות מניחים את משולשי הטורטייה הטבולים בביצה - בעדינות במחבת

10. מטגנים כל צד עד להזהבה יפה, ומוציאים את המשולשים על צלחת
עם נייר סופג - לצינון.

11. מגישים בצלחת לצד סלט ירקות טעים - בתאבון


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לפרנץ טורטייה במילוי גבינה צפתית ותפוא משקצוריאל צפתית חלבי טורטיה פרנץ טוסט טוסט מטוגן טעים אירוח פינוק גבינה קל להכנה צוריאל
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

רוטב צ׳ימיצ׳ורי

ממרח עשבי תיבול- צ׳ימיצ׳ורי ביתי מושלם שמשדרג כל ארוחה

כנאפה

כנאפה ביתי הכי טעים שיש

בורקס טורקי אמיתי

מתכון לבורקס טורקי אמיתי במילוי גבינה ותרד או תפו״א

טורטליני בשמנת פטריות ובצל

טורטליני אמיתי ברוטב שמנת פטריות עם בצל

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!