מצרכים למתכון עוגת לוטוס ממכרת

ציפוי
0.5 כוס ממרח לוטוס
לקרם גבינה ושוקולד לבן
500 גרם גבינה לבנה 5%
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
125 מיליליטרים 1/2 מיכל גבינת שמנת
200 גרם שוקולד לבן מומס
500 מיליליטרים 2 מכלים שמנת מתוקה
0.3 כוס סוכר
לבסיס
50 גרם חמאה ממוסת
1.5 כוסות כוסות עוגיות לוטוס טחונות לפירורים דקים

אופן הכנת מתכון עוגת לוטוס ממכרת - עוגת גבינה ושוקולד לבן עם קרם לוטוס

אופן ההכנה:
1. מכינים את הבסיס:
בפוד פרוססור טוחנים את העוגיות לוטוס (אפשר כמובן גם פשוט לפורר עם הידיים), להוסיף חמאה מומסת ולערבב, מעבירים לתבנית עגולה קוטר '24 ולהדק בשכבה אחידה. לשים במקפיא עד שהמלית מוכנה.

2. הכנת קרם גבינה:
להקציף 2 שמנת מתוקה עם סוכר ואינסטנט פודינג לקצפת רכה, להוסיף את הגבינת שמנת (אני השתמשתי בגבינת נפוליאון) וגבינה לבנה ולהקציף עד שמתקבל קרם יציב, להוסיף את השוקולד הלבן ולקפל עד להומוגניות.

3. מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים את קרם הגבינה מעל הבסיס, אפשר לישר בעזרת פלטה.

4. לשים במקרר להתייצבות ל4 שעות בערך. (או במקפיא לשעתיים).

6. הכנת ציפוי:
מניחים מיכל ממרח לוטוס בקערה עם מים רותחים עד שהוא נוזלי. מוציאים את העוגה מהמקרר ויוצקים על העוגה הקרה.

7. להחזיר את העוגה למקרר להתייצבות לשעתיים. (אני השארתי את העוגה במקפיא).

*קרדיט לבלוג dolce של שני בסלונה בלוג

נערך לפני 5 חודשים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לעוגת לוטוס ממכרת עוגה גבינה לוטוס שוקולד לבן חלבי עוגיות לוטוס קרם לוטוס שוקולד עוגת גבינה עוגת לוטוס
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

חטיפי פצפוצי אורז

חטיף אנרגיה מהיר של פצפוצי אורז, טחינה, שומשום וסילאן

מאפינס

מתכון מומלץ למאפינס שוקולד עם שוקולד חם מבפנים

מתכון לשבועות

עוגת גלידה (זברה)

עוגת גלידה עם ביסקוויטים טעימה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!