מצרכים למתכון עוגת לוטוס ממכרת

לקרם גבינה ושוקולד לבן
0.3 כוס סוכר
500 גרם גבינה לבנה 5%
500 מיליליטרים 2 מכלים שמנת מתוקה
125 מיליליטרים 1/2 מיכל גבינת שמנת
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
200 גרם שוקולד לבן מומס
לבסיס
1.5 כוסות כוסות עוגיות לוטוס טחונות לפירורים דקים
50 גרם חמאה ממוסת

אופן הכנת מתכון עוגת לוטוס ממכרת - עוגת גבינה ושוקולד לבן עם קרם לוטוס

אופן ההכנה:
1. מכינים את הבסיס:
בפוד פרוססור טוחנים את העוגיות לוטוס (אפשר כמובן גם פשוט לפורר עם הידיים), להוסיף חמאה מומסת ולערבב, מעבירים לתבנית עגולה קוטר '24 ולהדק בשכבה אחידה. לשים במקפיא עד שהמלית מוכנה.

2. הכנת קרם גבינה:
להקציף 2 שמנת מתוקה עם סוכר ואינסטנט פודינג לקצפת רכה, להוסיף את הגבינת שמנת (אני השתמשתי בגבינת נפוליאון) וגבינה לבנה ולהקציף עד שמתקבל קרם יציב, להוסיף את השוקולד הלבן ולקפל עד להומוגניות.

3. מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים את קרם הגבינה מעל הבסיס, אפשר לישר בעזרת פלטה.

4. לשים במקרר להתייצבות ל4 שעות בערך. (או במקפיא לשעתיים).

6. הכנת ציפוי:
מניחים מיכל ממרח לוטוס בקערה עם מים רותחים עד שהוא נוזלי. מוציאים את העוגה מהמקרר ויוצקים על העוגה הקרה.

7. להחזיר את העוגה למקרר להתייצבות לשעתיים. (אני השארתי את העוגה במקפיא).

*קרדיט לבלוג dolce של שני בסלונה בלוג


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: בינוני
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לעוגת לוטוס ממכרת עוגה גבינה לוטוס שוקולד לבן חלבי
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

עוגת גבינה ושוקולד לבן עם ממרח לוטוס

עוגה קלילה שמצליחה לשלב בתוכה פעמיים עוגיות לוטוס קרמליות

קרם שניט פטל

קינוח מדהים של קרם שניט עם פטל

גלידת נוטלה

גלידת נוטלה טעימה ומיוחדת לקיץ הקרוב :)

קרם קרמל - פלאן

פלאן צרפתי מתוק- קינוח ילדות

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!