רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
בשר ראש ביין
מתכון

בשר ראש ביין

כ-35 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

למתכון בשר

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מתכון מיוחד לבשר בשקית קוקי

מה בסיר מציג - מתכון לבשר לראש השנה

1. מחממים בסיר שמן ומטגנים את הבשר מכל הכיוונים
2. מוציאים את נתח הבשר מהסיר ומכניסים אותו לשקית "קוקי".
3. מוסיפים לשקית כרישה- יין, סוכר, שזיפים ,פפריקה חריפה ומתוקה, מלח, רכז רימונים ומים.
4. סוגרים היטב את השקית בעזרת הסוגר שבאריזה.
5. מניחים את השקית בתבנית ומחוררים אותה מעט בחלקה העליון.
6. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כשעה.
7. לאחר שעה מורידים את חום התנור ל- 150 מעלות למשך שעה נוספת.
8. מכבים את התנור ומאפשרים לצלי לנוח בשקית "קוקי" לפחות חצי שעה לפני שפורסים.

חג שמח :)

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לאהכהן
לאה כהן

זה יכול להתאים גם עם בשר מס' 5??


דווח לנו
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות