מצרכים למתכון שושנים אפויות מתפוחים אדומים

מצרכים ל 6 שושנים
0.5 יחידה מיץ מחצי לימון
3 כפות כפות ריבת משמשים (אפשר להשתמש בדבש במקום)
1 יחידה בצק עלים ( או פילו)
2 יחידות תפוחים אדומים ( כי ירוקים לא תמיד מתאימים לבישול ואפיה)
1 יחידה קערה עם מים

אופן הכנת מתכון שושנים אפויות מתפוחים אדומים - מנה קלילה וטעימה עם תפוחים. מיוחד לראש השנה

חוצים את התפוחים לשניים ומוציאים את הליבה עם הגרעינים
פורסים כל  חצי לפרוסות דקות בעובי 1 מ"מ
מוסיפים מיץ מחצי לימון לקערה עם מים

מניחים את פרוסות התפוחים במי הלימון ומכניסים למיקרוגל ל- 3 דקות.
מסננים את פרוסות התפוחים מהנוזלים.

שמים קערית קטנה  3 כפות ריבת משמשים ומערבבים עם 2 כפות מים ומכניסים למיקרוגל לדקה.
מרדדים דף בצק עלים דק, ופורסים את הדף ל 6 רצועות. מורחים כל רצועה בריבת המשמשים.

מסדרים לאורך כל רצועה את פרוסות התפוח כאשר החלק המעוגל בולט מהבצק. 

אפשר להוסיף מעט קינמון .

מקפלים את הרצועה לשניים כך שתכסה את בסיס הפרוסות ומגלגלים כמו רולדה. 
חשוב : להדביק  את קצה הבצק שלא יפתח.
מסדרים בתבנית את השושנים ומכניסים  לתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות ל- 40-45 דקות.

מוכן!

פזרו אבקת סוכר מעל.  ובתאבון

נערך לפני שנה על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לשושנים אפויות מתפוחים אדומים מתכון לחג ראש השנה תפוחים תפוח-עץ אפייה
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

עוגת דבש עם בירה שחורה

עוגת דבש מיוחדת עם טוויסט של בירה שחורה

מתכון לחג

בשר ראש ביין

מתכון מיוחד לבשר בשקית קוקי

כדורי שוקולד ברזילאיים

קינוח מעולה וקל להכנה

קציצות עסיסיות מבשר בקר ועוף טחון

קציצות עסיסיות, מוזהבות ומלאות טעם. זה המתכון המשפחתי שעבר כמה גלגולים ושינויים במשך הזמן

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות

רעיון מגניב לתפוח בדבש


0
0